JAKO LOŠE VIJESTI ZA MANDŽUKIĆA: / Svi su već vidjeli legendarnog Vatrenog u Bayernu, a pogledajte što su oni napravili

Image
Foto: Profimedia

Posljednjih dana puno se pisalo o povratku Marija Mandžukića u Bayern

5.10.2020.
16:54
Profimedia
VOYO logo

Puno se ovih dana nagađalo o tome gdje će bivši hrvatski reprezentativac i srebrni Vatreni, Mario Mandžukić, nastaviti svoju karijeru. Nakon neslavne epizode u katarskom Al-Duhailu, Mandžukić već mjesecima traži novi klub, ali neće baš potpisati za bilo koga.

Bio je, navondo, na korak od prelaska u Fenerbahče, ali taj je posao propao. Bio je nadomak moskvoskog Lokomotiva, ali tamo je bilo zavrzlama s ugovorom, spominjali su se ranije i neki talijanski klubovi poput Beneventa i Lazija, ali posljednji u nizu činio se gotovo sigurnim poslom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih dana puno se pisalo o povratku Marija Mandžukića u Bayern. Aktualnim osvajačima Lige prvaka nedostaje iskusna zamjena za napadača Roberta Lewandowskog, a Mandžukić, iako su mu 34 godine, čino se kao idealan "fit". Hrvat je i dalje u dobroj formi, dobro poznaje klub, filozofiju Bayerna te u konačnici i jezik, a tamo je ionako svima ostao u dobrom sjećaju pa se očekivalo da će ga odmah prigrliti.

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 19th May 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 434975817, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line:

Ništa od Mandžukića

Međutim, Bayern je u posljednjim trenucima prijelaznog roka dogovorio dolazak 31-godišnjeg napadača, rođenog u Hamburgu, a porijeklom iz Kameruna, Erica Maxima Choupo-Motinga. Njemu je ugovor s bivšim klubom PSG-om istekao i stigao je u Munchen kao slobodan igrač i potpisao je na godinu dana, a to pak znači da Bayern gotovo sigurno neće dovoditi još jednog napadača, a posebice ne iskusnog i kada je u pitanju plaća vrlo skupog Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što smo potpisali Choupo-Motinga, dat će našoj momčadi potrebnu širinu u ofenzivi, a posebice na poziciji centarfora gdje smo tanki. Eric je stekao sjajno internacionalno iskustvo igrajući za PSG, poznaje Bundesligu i stigao nam je besplatno. Sve se savršeno poklopilo", rekao je sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo