OSTVARILI CILJ / Jakirović se ne boji Francuza: 'Ovo je nogomet, novac ne igra neku ulogu, želimo pokazati zube'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rijeka će u doigravanju za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige imati težak zadatak protiv francuskog Lillea

17.8.2023.
23:08
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke pobijedili su B36 Torshavn s 2-0 (1-0) u uzvratnoj utakmici 3. kola kvalifikacija za grupnu fazu Konferencijske lige i tako s ukupnih 5-1 izborili plasman u završni kvalifikacijski krug u kojem će im suparnik biti francuski Lille.

Image
'DEBAKL BIJELIH U GRČKOJ' /

Poraz Hajduka odjeknuo i u Srbiji: 'Srbin razbio Hrvate, Split će ga pamtiti, plesao je i dokrajčio ih'

Image
'DEBAKL BIJELIH U GRČKOJ' /

Poraz Hajduka odjeknuo i u Srbiji: 'Srbin razbio Hrvate, Split će ga pamtiti, plesao je i dokrajčio ih'

Rijeka je do vodstva stigla u 14. minuti golom Marca Pašalića izravno iz kuta. Konačnih 2-0 postavio je u 82. minuti Alen Grgić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka će u doigravanju za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige imati težak zadatak protiv francuskog Lillea. Prva utakmica bit će odigrana u četvrtak, 24. kolovoza, na stadionu Pierre Mauroy u Lilleu (20 sati), a uzvrat na Rujevici na rasporedu je 31. kolovoza.

"Malo smo teretno ušli u utakmicu, pogotovo nakon njihove prve šanse. Trebalo nam je da dođemo na radnu temperaturu. Zabili smo gol, Marco je odlično ubacio i onda je išlo lakše. Odmorili smo dvojicu igrača na poluvremenu, gotovo smo sve kontrolirali. Žao mi je što Ivanović nije zabio zicer. Play-off nam je bio cilj, ne moram trošiti riječi na Lille, morat ćemo biti na maksimumu", rekao je nakon utakmice trener Rijeke Sergej Jakirović pa se osvrnuo na Lille.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je nogomet, novac ne igra neku ulogu. Naravno, ako imaš veći budžet pokušavaš dovesti igrače. Zadovoljni smo svojom momčadi, radimo kako bismo se poboljšali. Ne želimo se tamo prepasti. Želimo pokazati zube i izboriti aktivan rezultat za uzvrat."

Prijelazni rok još uvijek traje, Rijeka ima upite za neke igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponašam se kao da nitko neće otići. Prijelazni rok predugo traje. S Friganom i Ampeom smo napravili odličan posao. Do 31. kolovoza je europski prijelazni rok, hrvatski još malo kasnije završava. Imamo igrače koji su zanimljivi na tržištu. Nadamo se da će ostati s nama."

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo