PRONAŠAO ZAMJERKU / Jakirović secirao pobjedu Dinama pa poslao oštru poruku svojim igračima: 'Time moraš pokazati da si dostojan ovog dresa...'

Image
Foto: Marko lukunic/PIXSELL

Dinamo je uoči gostovanja na Poljudu prošao u osminu finala Kupa

27.9.2023.
18:19
Marko lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo plasirao se u osminu finala hrvatskog SuperSport kupa nakon što je na gostovanju porazio Ponikve, gradskog suparnika i člana četvrtog razreda hrvatskog nogometa sa 4-1.

Image
PONIKVE - DINAMO 1:4 /

Modri prohujali zagrebačkim kvartom, 'razbili' četvrtoligaša i prošli u osminu finala Kupa

Image
PONIKVE - DINAMO 1:4 /

Modri prohujali zagrebačkim kvartom, 'razbili' četvrtoligaša i prošli u osminu finala Kupa

Trener Modrih Sergej Jakirović bio je vrlo kritičan prema svojim igračima nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu biti sretan što smo prošli, nije bilo jednostavno po zahtjevnom terenu. Očekivao sam da ćemo igrati dosta bolje, ali dali smo svima priliku, minutaža je tu. Moraš koristiti svoju minutažu kako bi pokazao da si dostojan dresa Dinama. Jako mi je drago što je mali Vrbančić zabio gol", rekao je na početku pa odgovorio na pitanje kako je zadobvoljan s prvih pola sata, u kojima je momčad Ponikvi dobro stajala i odolijevala napadima Modrih:

"Slabo. Mislio sam da će biti bolje, nisam vjerovao da će nam trebati toliko da se priviknemo na teren, ali to nije alibi. Moraš pokazati razliku i s te strane ne mogu biti zadovoljan, ali drago mi je da smo prošli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio je i na pitanje je li ga netko od igrača posebno impresionirao.

"Svi su dali maksimum. Drago mi je radi juniora koji su ušli bez respekta, vidjela se energija. Nema vremena za odmor, igramo svaka tri dana, ali momčad poput Dinama je navikla na to. Pripremit ćemo se za derbi, velika utakmica, nadam se da ćemo se dostojno prezentirati", rekao je pa detaljnije govorio o planu za derbi s Hajdukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postavit ćemo se hrabro. Dosta ima taktičkih finesa, meni je bitno da mi svi igrači budu na dispoziciji, što trenutno nije tako, ali nadam se da će do derbija svi biti spremni. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, Poljud je rasprodan svako kolo, tako da to nije ništa neočekivano i zbog toga smo dužni odigrati dobru utakmicu", poručio je.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo