REAKCIJE / Jakirović otkrio kakve igrače Dinamo želi u zimskom prijelaznom roku: 'Vrijeme je da pobijedimo Hajduk'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo će na ždrijebu u ponedjeljak saznati ime sljedećeg suparnika u Konferencijskoj ligi, a bit će to jedan od sastava koji su završili na trećem mjestu u natjecanju po skupinama Europske lige

14.12.2023.
23:29
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su prolazak u doigravanje Konferencijske lige koje će se igrati u veljači 3-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv izravnog konkurenta za drugo mjesto u skupini C, kosovskog Ballkanija.

Image
U 14 SATI /

Dinamo će sljedećeg europskog protivnika doznati u ponedjeljak na ždrijebu: Bit će to jedna od ovih osam momčadi

Image
U 14 SATI /

Dinamo će sljedećeg europskog protivnika doznati u ponedjeljak na ždrijebu: Bit će to jedna od ovih osam momčadi

Pogotke za Dinamo postigli su Dino Perić (69) i Bruno Petković (72, 77-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je ovom pobjedom natjecanje u skupini okončao na drugom mjestu s devet bodova, dok je Ballkani pao na dno s četiri boda, koliko je skupila i treća Astana. Prvo mjesto koje izravno vodi u osminu finala je s maksimalnih 18 bodova osvojila Viktoria Plzen.

Dinamo će na ždrijebu u ponedjeljak saznati ime sljedećeg suparnika u Konferencijskoj ligi, a bit će to jedan od sastava koji su završili na trećem mjestu u natjecanju po skupinama Europske lige. Potencijalni protivnici Plavih su tako Olympiakos, Ajax, Betis, Sturm, Royale Union, Maccabi Haifa, Servette i Molde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U pripremi je bilo važno zadržati stabilnost, nisam htio da nas kontriraju. Nisam htio da se ponovi Rudeš jer smo u toj utakmici dali puno prostora protivniku. Igrali smo protiv vrlo dobre momčadi, koja je uigrana i puna automatizama. Sve je bilo lakše nakon prvog gola. Napravili smo onda blitzkrieg u nekih 10 minuta", započeo je izlaganje nakon utakmice trener Plavih Sergej Jakirović pa dodao:

"Nismo dobro pokrili njihovog glavnog kreatora Zybu. Nisam bio zadovoljan jer smo se povukli, nemamo se što povlačiti kad igramo doma. Oni su fizički pali oko 60. minute, a mi smo se oslobodili. Kad su ušli Špikić i Bulat, dobili smo više fluidnosti. Baturina je imao temperaturu 39, ali ja sam ga odlučio staviti da ga probije jer imamo derbi za par dana. Bruno je izuzetno bitan za nas, ima sposobnost da prihvati loptu leđima prema golu i da razigra suigrače. Svaka mu čast na današnjoj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velik je uspjeh prezimiti u Europi, prošle godine je West Ham osvojio ovo natjecanje pa su se radovali. Imam osjećaj da sam tu dvije godine koliko smo utakmica odigrali. Nema vremena za sreću, tugu ni depresiju. Imamo zimski prijelazni rok, znam što nam treba, moramo dovesti igrače koji rade razliku prema naprijed. Dvaput smo izgubili od Hajduka ove sezone, vrijeme je da ih sad pobijedimo."

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo