PREUZEO KRIVICU / Jakirović najavio utakmicu s Goricom: 'Petkovića nećemo koristiti, a što se tiče reprezentacije tu nikad nismo realni'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

U prvih 11 najavio je Maximea Bernauera, a vratio je i Kevina Theophile-Catherinea

20.10.2023.
13:23
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon reprezentativnih nastupa igrači se ponovno vračaju klubovima, pa se tako vraća i HNL.

Dinamo u subotu u 18.10 sati gostuje kod Gorice, a trener Modrih Sergej Jakirović najavio je s kakvim Dinamom raspolaže. Protiv Gorice Modri imaju ukupno 17 pobjeda i četiri remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/7adf339e-6844-11ee-8ea3-c61e23d3c84f/original

"Pokazali su da mogu napraviti ozbiljne probleme svima. Blizu su europskim mjestima. Traže svoju šansu, bez nekog velikog pritiska. Sve što naprave protiv Dinama, za njih će biti plus. Mi moramo napraviti sve da pokušamo pobijediti", rekao je Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvih 11 najavio je Maximea Bernauera, a vratio je i Kevina Theophile-Catherinea.

"Doveli smo ga jer mu nije trebao proces prilagodbe. Brojali su mu se samo kiksevi u prošlosti. Čim prije ćemo ga pokušati ubaciti u momčad. Kad procijenimo da nam treba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanja o Bruni Petkoviću i njegovim ozljedama Jakirović nije mogao izbjeći. Petković će propustiti utakmicu s Goricom, a upitan je i za Victoriju Plzen.

"S njim nećemo žuriti. Kad vidimo da je 100 posto spreman, kad vidimo da nema oštećenja na mišiću, onda ćemo ga koristiti. I ja sam kriv zbog ozljede Petkovića, što sam ga onda pustio da nezaliječen igra protiv Hajduka. Na Poljudu je postojala mogućnost 20 posto da se ozljeda obnovi. Da tražimo krivca, nema smisla. On je napravio sve testove prije nego je išao za reprezentaciju. Bilo mu je tad bolje. Zato kažem, nećemo sad forsirati, nema smisla, možemo ga samo izgubiti na što duži period", objasnio je, a zatim se osvrnuo na reprezentativne rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekad nismo realni. Pet godina Hrvatska ide uzlazno, svjetske smotre u Rusiji i Kataru… Mora nekad doći do određenog pada. Najvažnije je da igrači imaju minutažu u klubovima. Vjerujem da će izbornik pronaći način da izađe iz toga. I igrači moraju vjerovati i preokrenuti to. Vjerujem da idemo na Europsko prvenstvo."

Dinamo je trenutno treći na ljestvici s 19 bodova, dok je Gorica četvrta sa 16, no zagrebački klub i dalje ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo