DOJMOVI / Jakirović nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede: 'Posebno me zanima kako će Farani reagirati na to u Rijeci'

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Trener Rijeke Sergej Jakirović bio je zadovoljan nakon pobjede

10.8.2023.
22:45
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke opravdali su status favorita i na gostovanju u Torshavnu, glavnom gradu Farskih Otoka, pobijedili domaći B36 s 2-1 (1-1) u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za grupnu fazu Konferencijske lige.

Image
PUNO BOLJI /

Rijeka nakon preokreta do pobjede na dalekom gostovanju, novo pojačanje nastavilo sjajnu formu

Image
PUNO BOLJI /

Rijeka nakon preokreta do pobjede na dalekom gostovanju, novo pojačanje nastavilo sjajnu formu

B36 je poveo u 33. minuti pogotkom Hannesa Agnarssona. Iz dvojbeno dosuđenog kaznenog udarca Niko Janković je u 41. minuti postigao izjednačujući pogodak za Rijeku. Početkom drugog poluvremena, u 48. minuti, Bruno Goda je bio strijelac za vodstvo Riječana. Konačnih 3-1 postavio je Stjepan Radeljić u 88. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke Sergej Jakirović bio je zadovoljan nakon pobjede.

"Odigrali smo dobru utakmicu, sve smo kontrolirali od samoga početka, izuzmemo li pogrešku kod primljenog pogotka. Odigrali smo ozbiljno, ali nije bilo nimalo lako probiti defenzivni blok Farana, koji su se branili praktički sa svim igračima. U poluvremenu smo se dogovorili da pokušamo ubrzati igru, te da u prekidima tražimo priliku za pogodak. Tako je, na kraju, i bilo, oba smo gola u drugom dijelu postigli nakon prekida, jedan nakon udarca iz kuta, drugi poslije slobodnog udarca kod aut-crte. Čestitam svojim dečkima, kapa do poda za ovu pobjedu, koja je mogla biti i uvjerljivija, jer smo imali još nekoliko izglednih situacija za postizanje golova, protiv momčadi koja zna igrati i zna se dobro braniti", rekao je Jakirović, prenose Sportske novosti pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo lijepu prednost uoči uzvrata, ali ovo je bilo tek prvo poluvrijeme. Očekujem sličnu utakmicu na Rujevici i vjerujem da ćemo biti još opasniji i da ćemo još više napadati. A posebno me zanima kako će Farani reagirati kad dođu na pravu ljetnu temperaturu, na vrućih 30-ak stupnjeva Celzija! Uglavnom, u Rijeci moramo završiti posao kojeg smo ovdje dobro započeli."

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo