NIJE MU PRVI PUT / Jakirović nije jedini, grčkog suca prije šest godina žestoko je isprozivao slavni trener: 'Neobjašnjivo i skandalozno'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nije Sidiropoulos prvi put nakon europske utakmice na udaru nekog trenera, 2017. žestoko ga je isprozivao trener Arsenala Arsene Wenger

10.11.2023.
9:20
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 4. kola C skupine Konferencijske lige Dinamo je na gostovanju u Plzenu izgubio od Viktorije sa 0-1 potonuvši na začelje ljestvice dva kola prije kraja natjecanja.

Image
OGLASIO SE I RISTOVSKI /

Objavljena 3D analiza sporne situacije iz Češke: Nema dvojbe, Dinamo je teško i nepovratno oštećen!

Image
OGLASIO SE I RISTOVSKI /

Objavljena 3D analiza sporne situacije iz Češke: Nema dvojbe, Dinamo je teško i nepovratno oštećen!

Viktoria je do pobjedničkog pogotka došla u 35. minuti iz kaznenog udarca koji je skrivio Josip Mišić, jer ga je lopta pogodila u ruku. Kao i u pobjedi češke momčadi u Zagrebu, precizan izvođač jedanaesterca bio je češki napadač Tomaš Chory.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sučevom dodatku Dinamu je poništen izjednačujući pogodak koji je postigao Sandro Kulenović, a nakon dugotrajnog pregleda snimke u VAR sobi, ustanovljeno je da je dodavač Stefan Ristovski bio u zaleđu.

U 68. minuti vidjeli smo i jednu bizarnu i spornu situaciju. Mišić je pucao iz daljine, Staneku je ispala lopta iz ruke, nakon čega je oborio Baturinu. Grčki sudac je pokazao na bijelu točku, no uključio se VAR. Provjeravala se ruka, a ne mogući prekršaj na Baturini i sudac je poništio jedanaesterac za Plave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice grčki sudac Tasos Sidiropoulos našao se na udaru trener Dinama Sergeja Jakirovića.

"Nismo imali ravnopravan kriterij od početka. Ono što je vrijedilo za igrače Viktorije, nije vrijedilo za nas. Ne znam kako objasniti Mišićevu ruku. On nije vidio da mu lopta dolazi iza leđa. Bili smo dobri u drugom dijelu. Ne mogu vjerovati da se nije gledala situacija na Baturini, nego se gledala neka ruka. Zabili smo gol, nemam pojma kako je to zaleđe. Ne znam kako su povučene te linije", jasan je bio Jakir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Sidiropoulos prvi put nakon europske utakmice na udaru nekog trenera, 2017. žestoko ga je isprozivao trener Arsenala Arsene Wenger, čija je momčad kod kuće izgubila od Bayerna 5-1 i tako s ukupnih 10-2 ispala iz Lige prvaka.

"Neobjašnjivo i skandalozno suđenje kada pogledate što se stvarno dogodilo, da za to sude penal, iako je njihov igrač bio u zaleđu i još crveni karton", započeo je Francuz o situaciji kod 1-0 za Arsenal nakon koje su Bavarci stigli do izjednačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Također u prvom poluvremenu nismo dobili stopostotni penal na Walcottu, a u drugom poluvremenu sudac je ugasio igru, sudac je bio jako naklonjen Bayernu večeras, mogu biti zahvalni što su ga imali na svojoj strani", pričao je tada legendarni Wenger.

KSW 88 GLEDAJTE EKSKLUZIVNO NA PLATFORMI VOYO U SUBOTU OD 20 SATI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo