'Ja se s njima mogu zaje****** još sto godina!'

Nakon što je Ministarstvo uprave opralo ruke od ratova u HNS-u, a Mamić i Marković pobijedili Igora Štimca u borbi za nogometnu vladu, mnogi su očekivali da će Štico izvjesiti bijelu zastavu.

7.7.2011.
11:55
VOYO logo

Ministarstvo uprave odbilo je posredovati u slučaju Štimčeve žalbe o nelegitimnosti prosinačke Skupštine HNS-a na kojoj je Vlatko Marković izabran za predsjednika HNS-a.

Drugim riječima, ministar Davorin Mlakar izabrao je najlakši način i konačnu pobjedu u ratu za Savez prepustio Mamiću i Markoviću, a Igora Štimca indirektno uputio na europske institucije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još nisam dobio nikakvo rješenje. Ovo je klasična hrvatska priča, pranje ruku od odgovornosti i donošenja odluka nužnih da ovo društvo ispuni minimum uvjeta za ulazak u EU. I ovo bi trebalo biti pitanje monitoringa kad su u pitanju Ministarstvo uprave i pravosuđe", zaprijetio je već u startu Štimac našim 'arhitektima zakona' jačim europskim institucijama. Štico najavljuje borbu do kraja, jer njemu je jasno da je netko utjecao na promjenu odluke Ministarstva.

"Sada nakon četiri mjeseca maltretiranja nema odluke. Krajem veljače imao sam službeni sastanak u Ministarstvu uprave s ministrom Mlakarom i rečeno mi je da su evidentni prekršaji zakona RH i statutarnih odredbi HNS-a i da ne postoji nikakvo rješenje osim poništenja odluke i organiziranja treće skupštine. Isti je stav bio i na kolegiju Ministarstva uprave. Znam i da je na sastanku visokog političkog kruga bio isti stav", otkrio je Štimac za Slobodnu Dalmaciju te dodao kako je preokret došao nakon sastanaka ministra Mlakara i direktora Dinama Damira Vrbanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U početku mi je rečeno da je sve spremno za novu skupštinu. No, sredinom travnja dobivam informacije o čestim sastancima Mlakara i Damira Vrbanovića, nakon čega traje šutnja, a na kraju je stigla odluka Ministarstva o pranju ruku."

Iako je kažnjen, odnosno suspendiran na dvije godine, Štimac je uvjeren da mu djedice iz HNS-a i Zdravko Mamić ne mogu ništa na duži rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu ja još sto godine! Ja se s njima mogu zaje****** Jer svakoj sili dođe kraj. Meni ne mogu ništa!"

Vezani članci:

arti-201104100023006 arti-201106220018006 arti-201105010193006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo