Iznenađenje za kraj godine: Liverpool povukao potez očajnika?!

Fernando Torres se vraća na mjesto zločina? Ako je vjerovati britanskim medijima, španjolski napadač od siječnja bi opet trebao zaigrati za Liverpool.

22.12.2014.
11:08
VOYO logo

Barem tako tvrdi ITV, koji je ekskluzivno objavio da će se posrnuli napadač vratiti na Anfield. Tamo gdje su ga svi voljeli, te gdje mu je u karijeri išlo sve po planu. Sve do siječnja 2011. godine bilo je bajno, u 142 utakmice zabio je 81 gol, a onda je odlučio otići. Liverpool ga je prodao u Chelsea za rekordnih 50 milijuna funti.

Voljeni Fernando je postao Juda, navijači su palili njegove dresove, a sada četiri godine kasnije će se pokunjeno vratiti. Na nogometnom tržištu njegova vrijednost se istopila poput sladoleda na suncu. Chelsea ga se riješio posudbom u Milan, a niti tamo ga više ne žele. Ugovor mu ističe u ljeto 2016., ali ovog siječnja će ga Milan vratiti Mourinhou koji je odmah rekao da mu Fernando ne treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominjao se povratak u matični Atletico, kod Mandžukića, ali u Madridu ne žele platiti odštetu. Doveli bi ga samo besplatno. Liverpool je prošlog ljeta spiskao više od 100 milijuna funti na pojačanja, ali i uglavnom promašivao. Sada bi rado pustili Balotellija nazad u Italiju, a vratili odbjeglog Fernanda. Možda je to pravi potez spas karijere i sezone ili novi suludi potez očajnika iz Liverpoola...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo