IZNENADIO REAKCIJOM: / Predsjednik Reala nakon poraza od Wolfsburga posjetio Modrića i društvo u svlačionici

Image
Foto: AFP, JOHANNES EISELE

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez posjetio je svlačionicu Los Blancosa nakon iznenađujućeg poraza od Wolfsburga 2:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

8.4.2016.
19:56
AFP, JOHANNES EISELE
VOYO logo

Los Blancosi su protiv Wolfsburga odigrali jednu od najlošijih utakmica sezone i razočarali svoje navijače. Ovaj poraz došao je kao svojevrsna točka na i sezone u kojoj Madriđani nisu ispunili svoje ciljeve. U prvenstvu su izgubili utrku s Barcelonom, izbačeni su iz španjolskog kupa Kralja zbog administrativne pogreške, a sad su 'nokautirani' i u četvrtfinalu Lige prvaka.

Ne sviđa se to nikako Florentinu Perezu koji je i osobno posjetio je svlačionicu svoje momčadi nakon šokantnog poraza od Wolfsburga (2:0) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka koji ih je doveo na rub ispadanja iz ovog elitnog klupskog natjecanja. No, umjesto oštre kritike Perez je podržao Luku Modrića i ostale nogometaše, izvještava španjolska Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Trener Real Madrida Zinedine Zidane i predsjednik Florentino Perez

'Nadoknadit ćemo sve ovo na Santiago Bernabeu'

"Imamo preveliku kvalitetu da ne bi ovaj dvoboj preokrenuli u svoju korist. Stoga, zaboravimo ovaj poraz i koncentrirajmo se na uzvrat. Nadoknadit ćemo sve ovo na Santiago Bernabeu pred našim navijačima", rekao je Perez, pruživši podršku momčadi Zinedinea Zidanea koja je slavila u El Clasicu proteklog vikenda na Camp Nou protiv Barcelone 1:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo