BEZ DLAKE NA JEZIKU: / Bivši legendarni nogometaš kazao ono o čemu se inače šuti

Image

Bivši legendarni nogometaš Ruud Gullit je u intervjuu za Rai 3 i Sky Sports kazao kako je Messi sjajan igarač, ali je i zaštićen od strane svih - sudaca, pravila, kamera, prenosi Goal.com.

24.1.2017.
17:05
VOYO logo

U intervjuu je Gullit spomenuo ponudu Juventusa koju je odbio jer je želio ići u Milan koji do tada "nije ništa osvojio", a o usporedbi Messi-Maradona kazao je:

IGRAJU SE S VATROM: Ovo više nije fikcija, Barcelona je spremna ostati bez Messija

'Maradona je mogao pobijeđivati sam'

"Maradona je mogao pobijeđivati sam, a htio se svidjeti svima što nije moguće. S druge strane, Messi je sjajan igarač, ali zaštićen od strane svih - sudaca, pravila, kamera", dao je do znanja Ruud Gullit i tako prokomentirao ono o čemu se inače šuti, iako se to jako dobro zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ruud Gullit ovih je dana objavio svoju novu, treću knjigu pod nazivom: "Ne gledaj u loptu". Knjiga je promovirana u Italiji, a tim povodom je, unatoč tome što mu je Milan najdraži klub, kazao da im neke stvari ne oprašta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gullit nije imao idiličan odnos sa Sacchijem i Capellom

"Istina je da mi je Milan pružio mnogo u karijeri, mnogo im dugujem, ali isto tako, potjerali su me u Sampdoriju jer su Milanovi liječnici tvrdili da su mi koljena potrgana. Bila su u redu, samo sam bio frustriran što nisam igrao."

Gullit nije imao idiličan odnos sa Arrigom Sacchijem i tadašnjim trenerom Capellom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa Sacchijem je bilo katastofa, nismo mogli komunicirati. On nije govorio engleski, ja talijanski. Sporazumijevali smo se gestikulacijama. Znao se derati na svoj megafon, bilo je to nepodnošljivo. S Capellom sam imao par rasprava, ali sve što smo si rekli u svlačionici tamo je i ostalo. Nismo bili prijatelji, ali smo se poštivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo