'IZGLEDA KAO TIPIČNI FAVORIT IZ SJENE': / Ugledni medij svrstao Hrvatsku među tri moguće senzacije Eura

Image
Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Tjedan dana prije početka Europskog prvenstva ugledni britanski Sky Sports izabrao je tri reprezentacije koje bi mogle kreirati senzaciju u Francuskoj, a među njima je i Hrvatska.

3.6.2016.
12:58
Igor Kralj / PIXSELL
VOYO logo

Favoriti iz sjene, osim Hrvatske, za Sky Sports su i Poljska predvođena Robertom Lewandowskim te Austrija čija je glavna zvijezda Bayernov lijevi bek David Alaba. Kad je u pitanju naša reprezentacija, spomenuti izvor kao glavne igrače i adute za visoki plasman navodi Luku Modrića, Ivana Rakitića, Marija Mandžukića i Ivana Perišića.

'Vezni red posebna snaga'

"Kvalifikacije su za Hrvatsku bile pune poteškoća zbog rasističkih ispada koji su rezultirali oduzimanjem bodova i igranjem pred praznim tribinama. Ali dva remija protiv Italije su pokazatelj prave hrvatske kvalitete, a radi se o momčadi koja je poražena samo dvaput nakon Svjetskog prvenstva 2014. Vrijedit će je gledati u Francuskoj", navode komentatori Sky Sportsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vezni red je posebna snaga Hrvatske, a glavne su zvijezde Realov Luka Modrić i Barcelonin Ivan Rakitić. Ali njih dvojica nisu sami. Ivan Perišić je odradio dobru sezonu u Interu, a sa šest golova je bio prvi strijelac reprezentacije u kvalifikacijama. U napadu glavna snaga ostaje Mario Mandžukić koji je dijelio prvo mjesto na ljestvici strijelaca na Euru 2012. Ždrijeb nije bio previše naklonjen Hrvatskoj. Pored Španjolske će teško do prvog mjesta u skupini, a drugo mjesto bi značilo mogući okršaj protiv Belgije ili Italije u osmini finala. No, ne bi bio veliki šok da dvostruki četvrtfinalist Eura prođe i tu prepreku. Hrvatska izgleda kao tipični favorit iz sjene", zaključak je Sky Sportsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo