IZGLEDA DA SE BILIĆU LOŠE PIŠE: / Bivši izbornik objasnio katastrofalan početak sezone - 'Samo na jedan način možemo zaustaviti pad'

Image
Foto: Profimedia

Bilićeva momčad startala je katastrofalno u ovoj sezonu

25.9.2020.
13:46
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik i trener WBA Slaven Bilić kažnjen je u srijedu novčano s osam tisuća funti zbog crvenog kartona na dvoboju s Evertonom, a njegova momčad u subotu gostuje kod Chelseaja u trećem kolu Premiershipa.

Bilićeva momčad startala je katastrofalno u ovoj sezonu. Imaju dva poraza u ligi, od Leicestera 3:0 i od Evertona 5:2, a ispali su i iz Carabao Kupa od drugoligaša Brentforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Bromu prijeti novi potop protiv Chelseaja, koji je ove sezone uložio čak 250 milijuna eura u pojačanja i ima ubojitu momčad, a samim time su ogromni favoriti protiv Bilićeve ekipe.

Image
Foto: Profimedia

West Bromwich Albion's Croatian head coach Slaven Bilic leaves the pitch after receiving a red card from referee Mike Dean during the English Premier League football match between Everton and West Bromwich Albion at Goodison Park in Liverpool, north west England on September 19, 2020.,Image: 558775325, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications., Model Release: no

'Ne smijemo klonuti'

Bilić je uoči utakmice pad svoje momčadi i trenutno stanje u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da nam nije lako jer se sve brzo izdogađalo. Tek nedavno smo ušli u ligu, a prošle sezone smo izgubili sedam od 46 utakmica. Sad je sve drukčije i želimo zaustaviti ovaj pad, a to možemo učiniti samo ako ostanemo pozitivni. Možemo kritizirati, možemo biti ljuti, ali ne smijemo dopustiti da klonemo duhom. To je zadatak mene i mojih suradnika", rekao je Slaven Bilić.

Što se tiče utakmice s Chelseajem, Bilić je usprkos lošim izdanjima u zadnje tri utakmice, optimističan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od Evertona smo izgubili 5:2, ali je u našoj igri bilo puno dobrih stvari. Sve se okrenulo nakon crvenoga kartona, ali do tad smo igrali dobro i bili smo opasni. Naravno da nakon što si izgubio 5:2 ne možeš previše govoriti o pozitivnim stvarima, ali igra iz prvog poluvremena treba nam biti putokaz za dalje. Bili smo hrabri, bili smo rastrčani i tako moramo nastaviti. Ne smijemo raditi glupe pogreške u obrani i dobivati onakve crvene kartone. No, tek je početak sezone i još se puno toga dobrog može dogoditi", kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo