Vražja brineta izludila pa zakrvila oca i sina: 'Postavila se između nas!'

Njemački nogometni reprezentativac Mesut Özil u posljednje vrijeme puca po šavovima. Posljednja loša stvar koja mu se dogodila je potpuno zahlađenje u odnosima s vlastitim ocem Mustafom. Razlog?

13.11.2014.
8:12
VOYO logo

Naime, Mustafa Özil odlučio je pokrenuti sudski postupak protiv marketinške kompanije svoga sina jer je smatrao da mu je nanesena velika materijalna šteta. Tako Özil senior traži 495.000 funti, za koliko je, smatra, oštećen na sponzorskim ugovorima.

Slavni njemački reprezentativac i član Arsenala je odgovorio traživši povrat od 800.000 funti koje mu je dao na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do prošle godine Mustafa Özil je bio sinov agent, kao i direktor u marketinškoj tvrtki koja nosi ime Mesuta Özila. Na ljeto prošle godine upravo je Mustafa Özil bio nadležan za pregovore s Arsenalom, vezano uz njegov transfer iz Real Madrida, a zaslužan je i za multimilijunski sponzorski ugovor s Adidasom.

Ubrzo nakon toga došlo je do zahlađenja obiteljskih odnosa, a navodno je Arsenalova zvijezda užasnuta načinom na koji su se njegovi roditelji razišli. Ubrzo potom, za novog je agenta angažirao svog brata Mutlua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ObsDrPX2qTM

Özil senior pak ima svoje objašnjenje za svađu sa sinom. U razgovoru za kelnski dnevnik Express optužio je Mesutovu sada već bivšu djevojku Mandy Capristo kao glavnog krivca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova djevojka se u to vrijeme postavila između nas. Izludila je Mesuta", objasnio je Mustafa Özil.

Sam Özil odbio je komentirati čitavu situaciju, kao i iz njegove marketinške tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, unatrag posljednjih nekoliko mjeseci Özilu ne cvatu ruže. Zbog slabih igara u Arsenalu i reprezentaciji bio je na meti kritika, sve dok ga ozljeda nije udaljila na dulje vrijeme, a nedavno ga je navodno ostavila i djevojka Capristo i to, kako pišu njemački mediji, putem telefona.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo