Štimac javno 'pohvalio' pijanstvo Sammira!

'Možda ću ga nagraditi. Zadnji put je imao 2,5 promila, evidentan je napredak', cinično je prokomentirao hrvatski izbornik Igor Štimac vijest o novom Sammirovom pijančevanju.

4.3.2013.
21:54
VOYO logo

"Možemo biti cinični koliko želimo, ali glavno je da ja u tome ne vidim nikakav problem. Sammir je mlad čovjek, to što je u subotu popio dva piva do 3.30 ujutro, to je OK. Zar je to puno? Jednako vrijedi i za bilo kojeg igrača. Bio je slobodan, imao je dozvolu kluba, zašto ne bi izašao?! To što nogometaši kod nas ne mogu vjerovati taksistima, pa ih zato ne zovu, ili nekim ljudima koji bi ih mogli odvesti kući, to je drugi problem", rekao je hrvatski izbornik.

U Danskoj je zbog vrlo sličnog ispada Nicklas Bendtner u ponedjeljak dobio šest mjeseci zabrane igranja za reprezentaciju. Kod Štimca je drugačija priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kazne neće biti. Ja sam svoju vojsku odabrao i s njom idem u rat. Dok oni meni odgovaraju na terenu kako tražim, i ne krše niti klupsku niti reprezentativnu disciplinu, bit ću uz njih", poručio je Štimac u razgovoru za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo