Izbornik Walesa zaspao i slučajno se objesio?

Tragedija koja je u studenom prošle godine potresla nogometni svijet, navodno se dogodila slučajno, bizarnim spletom okolnosti, pišu engleski mediji.

31.1.2012.
9:34
VOYO logo

Sudski vještak Nicholas Rheinberg navodi mogućnost da je Speed zaspao na stepenicama svoje garaže, a pritom je oko vrata ima omotan kabel.

"Izgleda da je Speed najvjerojatnije neko vrijeme sjedio s kablom oko vrata. Možda je to bila neka vrsta dramatične geste, što inače nije bio dio njegovog karaktera", kazao je Rheinberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Speed je 27. studenog u ranim jutarnjim satima pronađen mrtav u svome domu u Chesteru. Policijska izvješća su potvrdila da se radi o samoubojstvu, zbog čega su se uskoro u medijima počele pojavljivati razne špekulacije motiva takvog radikalnog čina.

Najčešća je bila da si je 42-godišnji Velšanin život oduzeo zbog afere koja je trebala uskoro izaći u jednom od žutih engleskih tiskovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Speed je profesionalno igrao nogomet na poziciji veznog igrača od 1988. do 2010. U Leedsu je proveo osam godina (1988.-1996.), u Evertonu dvije (1996.-1998.), u Newcastleu šest (1998.-2004.), u Boltonu četiri (2004.-2008), da bi karijeru završio u Sheffield Unitedu prošle godine. Tragično preminuli izbornik bio je kapetan Slavenu Biliću u Evertonu te suigrač Silviju Mariću u Newcastleu. Za reprezentaciju Walesa nastupao je od 1990.-2004. godine. i drugi je igrač s najviše nastupa (85) za nacionalnu vrstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo