IZBORNIK RASVESELIO KAPETANA DINAMA: / 'Njega ću posebno pratiti'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
23.2.2016.
15:49
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

"Bio je igrač utakmie te se nametnuo kao vođa mmčadi. Iako je nejgova prava pozicija ofenzivni vezni, odlično odrađuje zadaću na poziciji zadnjeg veznog prvenstveno zbog toga što je iznimno karakteran igrač. Podredio se momčadi i to mu je dodatna kvaliteta. On je na širem popisu kandidata za Euro i svakako ću ga pratiti ovoga proljeća", prokomentirao je izbornik Čačić za Večernji list.

Image

Domagoj Antolić

Zvao ga i Niko

Antoličć je inače bio na širem popisu bivšeg izornika NikeKovača ali je zbog ozljede leđa cijelo prošlo proljeće bio izvan terena. S obzirom da je jesenski dio prvenstva odigrao dosta dobro i Čačić ga je odlučio nagraditi. Pozvao ga je na utakmiicu s Rusijom, ali ga je ozljeda mišića spriječila da se odazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i na to da hrvatska repezentacija sljedeću utakmicu igra s Izraelom 23. ožujka u Osijeku s početkom u 18. sati. Tri dana kasnije u isto vrijeme izabranici Ante Čačića gostovat će u Budimpešti gdje će odigrati utakmicu s Mađarskom. Bit će zanimlijvo vidjeti hoće li kapetan Dinama zaigrati u kojoj od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo