IZBORNIK OBZNANIO TKO SE VRAĆA U MOMČAD PROTIV ŠPANJOLSKE: / 'Hoćemo napraviti novu igru i probati par novih igrača'

Image
Foto: Screenshot: NOVA TV

Zlatko Dalić najavio utakmicu u Ligi nacija protiv Španjolske

10.9.2018.
20:10
Screenshot: NOVA TV
VOYO logo

Izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić najavio je sutrašnju utakmicu protiv Španjolske u Elcheu.

ON JE SRCE ŠPANJOLSKE REPREZENTACIJE I VJERUJE U POBJEDU: ‘Hrvatska je dobra, ali mi želimo imati šest bodova nakon utakmice’

Debi Vatrenih u Ligi nacija

Bit će to debi Vatrenih u novom reprezentativnom natjecanju Ligi nacija. U skupini 4 elitne A lige još se nalazi Engleska koju Hrvatska dočekuje 12. listopada na Rujevici. Pobjednik skupine ide na Final Four koji se igra sljedećeg lipnja, a posljednja od tri momčadi ispada u niži rang ili B ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska protiv Španjolske igra nakon prijateljske utakmice s Portugalom (1:1), dok su Španjolci u subotu s 2-1 srušili Engleze na Wembleyju....

Težak protivnik koji je dobio Engleze u Londonu

''Čeka nas težak protivnik koji je dobio Engleze u Londonu. Nova reprezentacija, novi stil igre, bit će nam jako teško, ali mi moramo to napraviti i ići na pobjedu'', rekao je Dalić, pa je objasnio koja je tajna nove Španjolske:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Igraju puno brže nego što su to igrali prije. Nekad su igru Španjolci temeljili na posjedu, danas su znatno brži. Novi izbornik inzistira na visokom presingu, okomotiji su, a baš su na taj način razbili Engleze. Moramo se oduprijeti tom presingu i kroz posjed nametnuti naš stil igre'', kazao je Dalić u razgovoru za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ivan ulazi u ekipu na svoje mjesto, ostalo ćemo vidjeti'

Dalić nije želio otkriti sastav za Španjolsku, ali je rekao da se Ivan Rakitić vraća u momčad....

"Još imamo trening pa ćemo zaključiti. Ivan ulazi u ekipu na svoje mjesto, ostalo ćemo vidjeti. Rekli smo da počinje novi ciklus, nova sezona, hoćemo napraviti novu igru i probati par novih igrača. Na nama je veliki teret, svi nas žele pobijediti nakon drugog mjesta na SP-u, ali mi to moramo sačuvati, bit će teško i naporno i zahtijevat će puno energije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo