Stigli Modrić i Kovačić / Izbornik može početi graditi igru oko čarobnjaka: 'Možemo proći skupinu, ali moramo biti skromni i ponizni'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija napokon je kompletna. Deset dana prije prve utakmice na Euru, momčadi u Rovinju priključili su se Luka Modrić i Mateo Kovačić

2.6.2016.
19:12
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najvećih igrača današnjice u Rovinju napokon u hrvatskim bojama. U bojama Reala briljantnom predstavom u finalu Lige prvaka bacio je u trans svoj dio Madrida, sada je vrijeme za nešto veliko s Hrvatskom.

Definitivno možemo proći skupinu. Opet ponavljam, trebamo biti skromni, ponizni... Luka Modrić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što vrijeme prolazi, sve sam svjesniji kakvu sam stvar napravio. Presretan sam i ponosan na sve to", priznao je Luka Modrić.

Dolazak Modrića i Kovačića na neki način znači i novi početak priprema. Čačić sada može početi graditi igru oko čarobnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U najmanju ruku što moramo i definitivno možemo proći skupinu. Opet ponavljam, trebamo biti skromni, ponizni..." naglašava Modrić.

Luka ni sam nije bio zadovoljan sa svojim igrama u Brazilu, u Francuskoj mora biti drukčije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno zrelije i iskusnije nego prije dvije godine i osjećam se stvarno dobro fizički i psihički", naglašava on.

Iako je ovo možda i najraskošnija generacija u povijesti, skupina s Turskom, Češkom i Španjolskom tek se mora otključati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina nam je teška, Česi igraju jako dobro. Bit će teško, ali moramo biti nabrijani više od njih Mateo Kovačić

"Skupina nam je teška, Česi igraju jako dobro. Bit će teško, ali moramo biti nabrijani više od njih i to je to", tvrdi Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u najboljim igračkim godinama. Nijedan Hrvat nije igrao tako važnu u jednom od najvećih klubova svijeta. No motiva tek sada ima napretek.

"Po meni je ta prva utakmica najbitnija. Ako tu izvučemo pozitivan rezultat i pobijedimo, sigurno će biti lakše ući u sljedeće utakmice", dodaje Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska se kompletirala u Rovinju, vrijeme curi, no ima ga dovoljno da reprezentacija uglazbi igru kojom ce dirigirati Luka Modrić.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo