Izbornik Kovač otkrio najveće iznenađenje priprema

Jutarnji trening u četvrtak u Bad Tatsmanndorfu je propustio Milan Badelj, dok se laganom treningu vratio Danijel Pranjić. Izbornik Niko Kovač je otkrio zanimljive novosti.

29.5.2014.
14:42
VOYO logo

Na pitanje novinara tko je najveće iznenađenje ovih priprema, hrvatski izbornik je jasno poručio:

"Sammir, bez ikakve dvojbe! On je najpozitivnije iznenađenje ovih priprema. Potpuno se promijenio, šuti i radi i stvarno dobro izgleda. Kranjčarova mu je ozljeda otvorila priliku, a on ju je prihvatio. Rebić je također odradio dobre pripreme i dobru utakmicu protiv Ukrajine. Vrsaljko je bio odličan, možda je i on jedno od rješenja za lijevu stranu. Modrić će nam se priključiti u petak u Osijeku, najvjerojatnije će i trenirati, ali bit ćemo oprezni s njime. Možda dobije koju minutu protiv Malija, no sigurno neće igrati od početka"., smatra Niko Kovač, koji nije želio potvrditi da će bivši Dinamovac biti na letu za Sao Paulo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Bog da, on će s nama biti u Brazilu", znakovita je izbornikova izjava, a on je, prema pisanju Jutarnjeg lista potvrdio da zna 21 putnika za Svjetsko prvenstvo.

Dakle, ostale su samo dileme oko dva mjesta, možda ih nastavak priprema u Osijeku i prva pripremna utakmica razriješi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom priprema. Malo smo smanjili planirano, vidjeli smo da su igrači prilično iscrpljeni. Nema smisla da forsiramo ako se fizički i psihički ne može izdržati. No, zadovoljan sam njihovim zalaganjem, želja im je velika. Međusobni su nam odnosi odlični, što nije lako kada ste iz dana u dan zajedno i želim da to tako i ostane", rezimirao je Kovač, donosi stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo