Niko Kovač se na kraju još i požalio: 'Mogli smo imati i veće vodstvo!'

Hrvatska nogometna reprezentacija je s rezervnim sastavom, izgubila prijateljski dvoboj protiv Argentine u Londonu rezultatom 2:1.

12.11.2014.
23:13
VOYO logo

"Čestitam momcima, njihova prezentacija protiv Argentine je bila sjajna. Puno sam s njima razgovarao prije utakmice, rekao sam da je Argentina favorit, ali ako budemo igrali po dogovoru, taktički, hrabro, da ćemo ostvariti dobar rezultat i da za to nema straha", izjavio je Niko Kovač nakon susreta.

I straha nije bilo. Hrvatska je u 11. minuti senzacionalno povela golom Anasa Sharbinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovoj utakmici odradili smo sve što smo se i dogovorili. Doduše, u prvom poluvremenu smo mogli imati i veće vodstvo ali, što je, tu je. Sve u svemu, zadovoljan sam", rekao je Kovač.

Bivši igrač Dinama Šime Vrsaljko bio je kapetan Hrvatske u dvoboju protiv Argentine. Međutim, Gauči su u drugom poluvremenu preokrenuli na 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"To je bila velika čast za mene. Zadovoljstvo mi je bilo biti kapetan nacionalne momčadi. Što se tiče utakmice, dali smo sve od sebe, i možemo biti zadovoljni rezultatom. Nije uopće bilo straha od Argentine, puno smo razgovarali s izbornikom prije sraza, tako da smo imali samopouzdanja, a i znali smo što možemo očekivati. Jako dobar uvod za utakmicu je bilo naše vodstvo. Nažalost, nismo izdržali", kazao je Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo