velika večer / Izbornik Čačić nakon pobjede nad Ukrajinom zahvalio tribinama na korektnom navijanju: 'Veliko vam hvala!'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

'Skijaški, dobro smo odradili prvu vožnju i u dobroj smo situaciji prije druge. Sada moramo paziti da se ne 'poskliznemo', izjavio je izbornik Čačić nakon pobjede nad Ukrajinom

25.3.2017.
9:12
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić nakon minimalne je (1-0) pobjede protiv Ukrajine u kvalifikacijskom susretu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine izjavio kako je momčadi mnogo pomogla podrška s tribina stadiona u Maksimiru.

"Veliko hvala našim ljudima koji su u velikom broju došli bodriti reprezentaciju. Hvala na poticajnom navijanju, nisu nas izbacili iz koncepta u niti jednom trenutku", rekao je Čačić, a zatim je analizirao utakmicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo veliki posao, Ukrajina je pokazala da je s pravom bila neporažena dosada. U prvom poluvremenu smo imali puno više prilika i mogli smo povesti i s više razlike. U drugom poluvremenu smo pali energetski i gosti su imali dvije prilike. Svjesno smo stali u zonu, ali morali smo možda biti bliže protivničkom igraču".

Hrvatska je do pobjede protiv najvećeg konkurenta za prvo mjesto i izravni plasman na SP stigla bez trojice standardnih igrača, Ivana Perišića, Šime Vrsaljka i Vedrana Ćorluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo lišeni trojice igrača koji bi sigurno bili u prvih 11. Mandžukić je bio agilan i odgovoran u obje faze igre. Obrana je prvi puta nastupila u ovoj postavi, ali igrači su se vrlo brzo akomodirali. Skijaški, dobro smo odradili prvu vožnju i u dobroj smo situaciji prije druge. Sada moramo paziti da se ne 'poskliznemo'".

Ranije u petak Čačić je i produžio ugovor s HNS-om na još dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala čelnicima saveza na produljenju ugovora. To je satisfakcija za dosadašnji rad, ali najvažnije je da me igrači prate".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo