IZAZVALI LUDNICU: / Zvijezde Bayerna dijelile autograme i trenirale u Kranjčevićevoj

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Bayern Munchen u Zagrebu je izazvao veliku pažnju medija i nogometnih zaljubljenika.

9.12.2015.
14:40
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Bavarci jučer nisu trenirali na Maksimiru, nisu niti isprobali travnjak na koji će danas na večer istrčati u posljednjoj utakmici skupine F Lige prvaka. Međutim, izabranici Pepa Guardiole, koji će danas protiv Modrih svim snagama ići na pobjedu unatoč tome što su još ranije izborili drugu fazu natjecanja i prvo mjesto skupine, ipak su trenirali u Zagrebu uoči dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern se pripremao u Kranjčevićevoj. Bavarci su jutros iz hotela autobusom otišli na trening na stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj, no svejedno su odvojli vremena potpisati autograme brojnih obožavatelja koji su ih čekali i jučer na aerodromu i jutros kod hotela.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

BAYERNOVI NAVIJAČI U CENTRU ZAGREBA: Uz kobasice i pivo, fućka im se živo

Image

BAYERNOVI NAVIJAČI U CENTRU ZAGREBA: Uz kobasice i pivo, fućka im se živo

Bayern u Zagrebu bez nekolicine važnih igrača

"Bila je to obična srijeda ujutro u Zagrebu. A onda se pojavio ON... I to više nije bila obična srijeda za navijače Bayerna", pišu Bavarci na službenom Twitter-profilu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi istaknuti kako je Bayern u Zagreb doputovao bez nekolicine važnih igrača. Točnije, u avionu za hrvatsku metropolu nisu bili prvi vratar momčadi, legendarni Manuela Neuera koji je dobio poštedu. Osim njega, gledatelji danas neće vidjeti ni suspendiranog Holgera Badstubera, te ozlijeđene Arjena Robbena, Davida Alabu, Douglasa Costu, Marija Götzea i Juana Bernata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kadru su, pak, oporavljeni Franck Ribery i Thiago Alcantara, a sastav popunjavaju mlade nade Julian Green, Fabian Benko, Niklas Dorsch i golman David Hundertmark. Sve su vemu, spektakl na Maksimiru večeras je zajamčen i gledatelji će uživati u velikim imenima svjetskog nogometa, na oproštaju Dinama od Lige prvaka ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo