IZABRAN JE NAJBOLJI BARCIN GOL SVIH VREMENA: / Postigao ga je Messi u sezoni 2006/07, a ovdje se podsjetite tog remek-djela

Image
Foto: AFP

U finalu izbora bila su četiri pogotka. Tri ih je postigao Messi

29.3.2019.
12:07
AFP
VOYO logo

Sto dana trajala je Barcelonina kampanja biranja najboljeg gola u klupskoj povijesti. U ponudi su bila 64 pogotka, a navijači kluba svojim su glasovima, a bilo ih je više od 500,000, odabrali ono što smatraju najboljim.

Tri pogotka, jedan od Sergija Roberta i tri od Lionela Messija, ušla su u finale izbora u kojem je sudjelovala glasačka publika iz više od 160 zemalja. Sergi Roberto u konačnici je zauzeo četvrto mjesto konačnog poretka sa 11 posto glasova za svoje postignuće protiv Paris Saint-Germaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majstorstvo

Na treće se smjestio gol kojeg je Messi utrpao Real Madridu, dok je na drugo u finalnom izboru smješten Messijev gol iz finala Kupa kralja protiv Atheltica. Najljepši pogodak u Barceloninoj povijesti, odlučili su navijači, ovo je slalomsko remek-djelo genijalnog argentinskog napadača ostvareno u sezoni 2006/07 u polufinalnoj utakmici Kupa kralja. Suparnik čiji su igrači nizani jedan za drugim u prodoru s centra igrališta bio je Getafe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo