IZABRALI LAKŠE SUPARNIKE: / Umjesto Irana, Vatreni se u Koprivnici pripremaju za Euro protiv Moldavije

Image

Hrvatska i Moldavija odmjerit će snage 27. svibnja u Koprivnici koja će tako po prvi puta u povijesti ugostiti utakmicu Vatrenih.

20.4.2016.
15:29
VOYO logo

Uoči Eura, Hrvatska će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, protiv San Marina na stadionu Rujevica u Rijeci. Ta je reprezentacija 200. na Fifinoj ljestvici od ukupno 204 reprezentacije. Slabiji od San Marina su još samo Britanski Djevičanski Otoci, Andora, Mongolija, dok posljednje mjesto dijele: Angvila, Bahami, Džibouti, Eritreja, Somalija i Tonga.

Sve s lakšim suparnicima

Izbornik Ante Čačić odlučio se za puno lakše suparnike uoči Europskog prvenstva. U ožujku je Hrvatska odigrala prijateljske utakmice protiv Izraela (2:0) i Mađarske (1:1), a Moldavija i San Marino ipak ne spadaju u taj rang europskog nogometa. Vatreni tako uoči nastupa u Francuskoj neće imati ni jednu jaču provjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad jednom s Moldavcima

Hrvatska i Moldova do sada su odigrale jednu međusobnu utakmicu. Bilo je to 24. svibnja 2008. godine kad je Hrvatska u prijateljskom susretu u Rijeci svladala Moldaviju s 1:0, a pobjednički pogodak postigao je Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska na Euru otvara nastup 12. lipnja protiv Turske na pariškom Parku prinčeva. Slijedi dvoboj protiv Čeha 17. lipnja u St. Etienneu i zatim protiv aktualnih prvaka Španjolaca 21. lipnja u Bordeauxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo