IZA NJEGA SU MEGAZVIJEZDE POPUT IBRE, POGBE, NEYMARA, ALI... : / Uefa objavila popis najboljih u Europi

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Uefa je danas na svojim službenim stranicama objavila popis od 10 nogometaša koji konkuriraju za nagradu najboljeg igrača u Europi za sezonu 2015/2016. U TOP 10 nije se našao Luka Modrić.

18.7.2016.
15:37
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Iako je Modrić jedini Hrvat koji je uopće dobio glasove za nagradu najboljeg igrača Starog kontinenta, sjajni hrvatski veznjak ipak je završio na 16. mjestu, od 37 kandidata koji su uopće dobili privilegij biti među nogometnim uzvanicima koji igraju u Europi.

Iza Luke Modrića svoja su mjesta našla velika nogometna imena poput Ibrahimovića, Hazarda, Pogbe, Inieste, Neymara, Lewandowskog... međutim hrvatski maestro ipak nije pronašao svoje mjesto među deset igrača koji kandidiraju za najboljeg igrača Europe za sezonu 2015/2016!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše Realovaca

U borbi za najboljeg igrača Europe najviše je Modrićevih klupskih suigrača (Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos i Pepe). Nakon Reala slijedi Barcelona s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom te Bayern s Thomasom Müllerom i Manuelom Neuerom. Juventus predstavlja Gianluigi Buffon, a Atletico Madrid Antoine Griezmann.

VELIKAN DO VELIKANA: Osvanula fotografija dviju hrvatskih legendi koja je osvojila internet i postala hit

Ispred Luke Modrića na listi završili su Mahrez, Vardy, Payet, Boateng i Arturo Vidal. Ime najboljeg igrača Europe doznat ćemo 25. kolovoza na ždrijebu Lige prvaka u Monacu, a trofej brani Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo