IZ SOFIJE STIGLA DOBRA VIJEST ZA HAJDUK, ALI I OZBILJNO UPOZORENJE: / 'Borit ćemo se i noktima i zubima'

Image
Foto: Screenshot

Nogometaši Hajduka doputovali su u Sofiju gdje je u četvrtak u uzvratnoj utakmici drugog pretkola protiv Levskog brane minimalnu prednost.

19.7.2017.
18:32
Screenshot
VOYO logo

Dobra je vijest za Joana Carrilla što su u momčadi Nikolaja Mitova upitni nastupi veznjaka Antonija Vutova i braniča Davida Jablonskog.

Međutim, unatoč tome Hajduk će imati problema jer ih čeka izrazito motiviran suparnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za novinare Mitov je nekoliko puta ponovio da ga suparnik ne zanima te da smatra kako je njegova momčad podigla razinu igre od susreta iz Dugopolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jablonski i Vutov imaju problema, ali mislim da je još uvijek prerano otpisati ih. Suparnik me ne zanima, a najvažnije je zabiti dva gola više od Hrvata. Dobro smo pripremljeni. Analizirali smo pogreške iz prve utakmice i uvjeren sam da je momčad sada puno bolja. Sa svakim dodavanjem bit će još bolja. Nadam se da će momci pokazati više nego u Dugopolju", poručio je Mitov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budemo li se borili zubima i noktima stići ćemo do usjeha. Spremni smo na sve opcije, i na penale. Levski nije autsajder. Ne bih komentirao riječi trenera Hajduka. Igrači će sve reći na travnjaku. Dobro smo proučili Hajduk. Igrači bi trebali igrati za navijače i izbaciti suparnika", poručio je Mitov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Levski je, inače, na pragu potpisa ugovora s bivšim igračem Manchester Uniteda Gabrielom Obertanom (28). Srećom, on neće nastupiti protiv Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo