Iz Madrida stiže još loših vijesti za Dinamo!

Teško će se Dinamo nakon dva poraza u Ligi prvaka vaditi na Ajaxu u sljedeće dvije utakmice.

28.9.2011.
11:26
VOYO logo

Damir Krznar, Jurčićev pomoćnik, bio je u utorak navečer u Madridu gdje je gledao sraz Reala i Ajaxa. S više je pozornosti gledao Ajax jer Nizozemci dolaze u Maksimir, pa ih je bilo idealno pogledati na jakom gostovanju.

Real je pobijedio s 3:0 krasnim akcijama, potezima kao iz nogometnih udžbenika, od kontranapada, udaraca, proigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/87cac8047b44fe05874b042660b8a6bb

Pa je tako prvu akciju pokrenuo Sergio Ramos od svojeg šesnaesterca, pola momčadi je kroz dodir, dva sudjelovalo da bi se ušlo u završnicu gdje je Benzema odigrao povratnu loptu za Cristiana Ronalda koji je pogodio. Za 2:0 sa 18 metara pogodio je Kaka, a treći je pogodak opet plod krasne akcije u kojoj je na kraju Kaka asistirao Benzemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat možda sugerira da je Real lako došao do pobjede, ali nije to bilo baš tako lako. Do prvog primljenog gola Ajax je bio čak i bolji, imao je dvije velike prilike", javio je Krznar iz Madrida prve dojmove o ovoj utakmici.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/kjnGVYLCk77yygKUaeZl/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doista, Iker Casillas je spasio vrata Reala na samom početku utakmice i tko zna u kojem bi smjeru taj susret otišao da kapetan Reala nije bio tako dobar. Uostalom, i kasnije je kod 3:0 skinuo ‘zicer’ amsterdamskoj momčadi.

Nakon prva dva kola Dinamo je bez boda, Ajax ima jedan iz remija s Lyonom. I kako sad stvari stoje u dvije sljedeće utakmice, a riječ je o dvostrukom sudaru Dinama i Ajaxa moglo bi se odlučivati o trećem mjestu u skupini, ili možda čak i nadi da se ostane u borbi za drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/7M7RtSjFDwtKV5iqnzn2/mov/1

"Neće biti lako s Ajaxom, momčad je to koja je dobro posložena, ima glavu i rep, imaju jako dobro organiziranu igru, a odlično se i kreću", pričao je Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavi su dvaput slavili u Amsterdamu, to ipak daje nadu.

"Ima još pet, šest igrača od zadnjeg susreta s Ajaxom. Ono što se moglo vidjeti u Madridu je da je Sulejmani jako neugodan, da špica, Islanđanin Kolbeinn Sigthorsson odlično otvara, čuva loptu, ide okomito", kratko je opisao ono što plave čeka u Maksimiru kad dođe Ajax.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Madridu pak slave visoku pobjedu, Real je uostalom punim uspjehom već na korak do prolaska skupine.

"Dobili smo lekciju iz kontranapada. Kontrolirali smo igru, ali smo bili lagana meta njihovim kontrama. Morali smo biti pametniji, ovako smo dijelove utakmice igrali jako dobro, zaslužili smo zabiti gol", kazao je trener Ajaxa Frank de Boer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Zagreba i ove pobjede imamo šest bodova i to je važno. Šest golova u subotu i sad tri Ajaxu sjajno je za momčad, a sad smo pokazali da smo s igračima koje imamo, smrtonosni u kontranapadima", dodao je Mourinhov pomoćnik Aitor Karanka.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201109271214006 arti-201109270898006 arti-201109271156006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo