IZ ITALIJE SE JAVIO MLADI HRVATSKI NAPADAČ: / 'Dolazim u Dinamo, zbog plavih sam odbio i neke talijanske klubove!'

Image
Foto: AFP

Kao što smo i ranije pisali, Dinamo bi uskoro trebao i službeno potpisati s mladih hrvatskim napadačem

2.8.2018.
7:52
AFP
VOYO logo

Mladi hrvatski napadač Bruno Petković (23) u modru će momčad stići na jednogodišnju posudbu, a u Serie A ostao je bez gola: Više je bilo loših nego dobrih stvari u Italiji, piše Goal.com.

Talijanski nomad

U svojoj dosadašnjoj karijeri Petković je branio boje brojnih talijanskih klubova (Catania, Varese, Reggiana, Virtus Entella, Trapani, Hellas Verona), iza sebe ima 42 nastupa u Serie A i nijedan gol, a njih čak 56 nastupa u Serie B u kojima je zabio 12 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOVODE VELIKO POJAČANJE IZ TALIJANSKE LIGE: /

Modri bi u HNL mogli vratiti mladog hrvatskog napadača

Image
DOVODE VELIKO POJAČANJE IZ TALIJANSKE LIGE: /

Modri bi u HNL mogli vratiti mladog hrvatskog napadača

Dolazi na posudbu

Ovaj 193 cm visoki napadač sjajane tehnike doći će u Dinamo na jednogodišnju posudbu nakon koje Dinamo može razmisliti o tome da otkupi njegov ugovor i pretvori ga u potpunosti u igrača momčadi iz Maksimira.

Obostrani interes

"Prije svega, ništa još nije gotovo, ali sigurno između nas postoji obostrani interes. Pregovori su već odmakli, vjerujem da ću uskoro postati novi igrač Dinama. Mislim kako je to u ovom trenutku najbolji korak za moju karijeri, stiglo je vrijeme da malo promijenim sredinu i maknem se iz Italije" rekao je za Goal Bruno Petković, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam Dinamo u svim ovosezonskim nastupima, modri mi izgledaju prilično dobro. Vidi se da su pravi kolektiv, odlična klapa i da na terenu 'ginu' jedni za druge. To se posebno vidjelo protiv Hapoela. Naravno da modri imaju zavidnu razinu kvalitete, ali i da mi godi što bih se u Maksimiru konačno borio za trofeje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznaje Bjelicu

"Nikada me nije trenirao, ali su mi neki igrači o njemu pričali samo u pozitivnim tonovima. Vjerujem da će se sve brzo završiti, zbog Dinama sam odbio i neke talijanske klubove. Volio bih se vratiti doma, završiti svoju talijansku avanturu u kojoj sam na kraju imao više negativnih nego pozitivnih iskustava" završio je Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo