IVKOVIĆ PRIHVATIO NAJTEŽI POSAO U PRVOJ HNL: / Trebat će mu pravo čudo da ih izvuče iz problema - 'Bit će to svakako izazov'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Za Ivkovića će ovo biti prvi trenerski posao nakon što je lani napustio Rudeš

25.4.2020.
22:21
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Iskusni hrvatski nogometni stručnjak Tomislav Ivković (59) novi je trener Intera iz Zaprešića s kojim će pokušati osigurati ostanak u Prvoj HNL kada se nastavi sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Ivković će biti treći trener Intera ove sezone, nakon Samira Toplaka i Željka Petrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to svakako novi izazov, jer ćemo zbog koronavirusa morati trenirati u drugačijim uvjetima od onih na koje smo navikli. Međutim, kako nama, tako i ostalima. Pokušat ćemo se pripremiti na najbolji mogući način, kako bismo bili što bolji ukoliko se prvenstvo nastavi", rekao je Ivković za Hrvatski radio.

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

24.05.2019., stadion Aldo Drosina, Pula - Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, NK Istra 1961 - NK Rudes.Trener Rudesa Tomislav Ivkovic. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Za Ivkovića će ovo biti prvi trenerski posao nakon što je lani napustio Rudeš, a Inter će mu biti četvrti klub u HNL-u, nakon Lokomotive, Slavena Belupa i Rudeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvenstva ostalo je još 10 kola, a Inter je trenutačno pretposljednji sa 17 bodova, koliko ima i posljednji Varaždin, dok mu osma Istra 1961 bježi dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo