IVKOVIĆ NAHVALIO IGRAČE ZBOG POVIJESNOG USPJEHA, KOPIĆ PRIZNAO: / 'Ovo nije lagana situacija jer poteže za sobom dosta upitnika'

Image
Foto: PIXSELL

Nakon utakmice s novinarima su razgovarali treneri splitske i koprivničke momčadi

24.2.2018.
20:07
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka iznenađujuće su poraženi od Slaven Belupa u dvoboju 23. kola Prve HNL 0-1, jedini gol zabio je Mateas Delić u 71. minuti.

DELIĆ ŠOKIRAO POLJUD U 71. MINUTI: Slaven Belupo je protiv jalovog Hajduka stigao do povijesne pobjede

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo se uspjeli nametnuti u zadnjoj trećini"

"Čestitam Slavenu na pobjedi, znali smo da nas čeka defanzivan protivnik koji će priliku čekati iz kontranapada. U prvom poluvremenu nismo imali pravu energiju koja nam je trebala. Imali smo dva-tri igrača ispod razine koja nam je trebala da bismo zabili gol. Do kraja smo pokušali popraviti kvalitetu igre, ali nismo se uspjeli nametnuti u zadnjoj trećini. Na kraju smo crvenim kartonom i golom iz tranzicije kompromitirali utakmicu", rekao je trener Bilih Željko Kopić nakon utakmice, a prenosi Dalmatinski portal.

BESPOTREBNA GLUPOST NAJBOLJEG STRIJELCA HAJDUKA: Ohandza je udario Kitanovskog bez lopte i zaradio crveni karton

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Franck Ohandza je bez lopte namjerno udario nogom Kitanovskog i zaradio izravni crveni karton u 73. minuti.

"Ohandza danas cijelu utakmicu nije bio na razini prethodnih utakmica. Nije danas bio u pravom stanju", primijetio je Kopić i nastavio o pitanju da li je s ovim kiksom Splićana zapravo prvenstvo gotovo: "Nije ugodno izgubiti utakmicu i dobru atmosferu koju smo kopali na najjače da je dobijemo i sigurno da ovo nije lagana situacija jer poteže za sobom dosta upitnika. I kad je bilo minus 12 pričao samo o treninzima i idućem protivniku, tako ćemo raditi i dalje. Vjerujem da iz ove situacije možemo izaći još jači", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam svojim igračima na hrabrosti i agresivnosti"

S druge strane, trener koprivničke momčadi Tomislav Ivković bio je sretan i zadovoljan.

"Čestitam svojim igračima na hrabrosti i agresivnosti protiv jedne momčadi koja je u Splitu uvijek favorit. Svi su nas zbog njihovih rezultata prežalili već unaprijed. Svojim igračima sam govorio da su tu tradicije da se ruše, ali to moramo u kontinuitetu i nizati dobre igre", rekao je Ivković i otkrio kako je plan bio igrati na kontre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je prva utakmica u povijesti Slaven Belupa da je slavio protiv Hajduka na Poljudu.

"Nakon 20 godina nisi s Poljuda izašao s pobjedom i sigurno je igračima teško psihološki obraniti tih 1:0.", zaključio je Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo