Ivici Oliću uoči spektakla ostala samo nada!

'I Pranjić i ja se nadamo da ćemo u finalu Lige prvaka dobiti priliku i osjetiti ga.

18.5.2012.
9:04
VOYO logo

Nogometaši Bayerna se spremaju za, kako kaže predsjednik bavarskog velikana Uli Hoeness, za najveću utakmicu u povijesti kluba.

Oba sastava će biti oslabljena jer neki igrači ne mogu igrati zbog žutih kartona, a evo što o najvećoj klupskoj utakmici sezone kaže Ivica Olić, koji će po završetku spektakla Bayernov dres zamijeniti s Wolfsburgovim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak će Chelsea biti više oslabljen. Recimo, njezin ključni igrač za ubojite protunapade, uz Drogbu, je Ramires, a neće ga biti. A mi imamo dobre zamjene. Contento će na lijevom boku zamijeniti Alabu, na zadnjem veznom bit će Schweinsteiger i Kroos, jedini nam je problem izostanak srednjeg braniča Badstubera. Umjesto njega igrat će Timoščuk, možda čak i Van Buyten, koji je nakon duljeg oporavka od ozljede počeo prije dva tjedna trenirati. O tom će srednjem braniču Heynckes vjerojatno odlučiti na dan utakmice", kaže Olić za Večernjak te dodaje da će vjerojatno i on i Danijel Pranjić utakmicu započeti na klupi, a ne travnjaku.

"Pa, kako sad stvari stoje, bit će tako... Ali obojica se nadamo da ćemo dobiti priliku i osjetiti finale. Bio bi to lijep oproštaj s Bayernom, obojica smo proveli u klubu tri godine i nastup u finalu Lige prvaka na Allianz Areni bio bi šlag na tu našu tortu", izjavio je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo