OSIM O IZBORNIČKOJ KLUPI BIH: / 'Meni je najgore. Nadrljat će moja žena. Svi kad psuju, psuju ti ženu, a i njemu će mater'

Image
Foto: AFP
23.10.2017.
14:16
AFP
VOYO logo

Ivičin sin Amar, nekadašnji trener nogometnog kluba "Željezničar", koji je nakon odlaska s Grbavice karijeru nastavio u Kataru, a potom se vratio u Sarajevo i praktično je na nekoj vrsti burze, odnosno bez angažmana, također se spominje kao kandidat za novog izbornika zmajeva.

ZLATKO DALIĆ ZA NET.HR: ‘Ne pada mi na pamet ikoga izbacivati niti otpisivati iz momčadi, a Srnin doping radi nam probleme’

Otac se suzdržava izrijekom očitovati što misli o sinovljevim kapacitetima da se suoči s tim izazovima, no izjavio je kako ga je najviše strah da bi eventualni Amarov izbor bio poguban po integritet supruge, odnosno majke Asime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je najgore, i ja čekam šta će biti, koga će izabrati. Moram reći, privatno mi nije baš drago, nadrljat će moja žena. Svi kad psuju, psuju ti ženu, a i njemu će mater", kazao je Osim u opuštenom intervjuu za bosansko-hercegovački javni servis BHT 1.

Ivica Osim nije među osobama koje će odlučivati o nasljedniku Mehmeda Baždarevića, kojemu je ranije ovog mjeseca Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH uskratio povjerenje nakon što je reprezentacija BiH ostala bez plasmana na naredno Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji u BiH licitiraju nizom kandidata za Baždarevićeva nasljednika, a među njima su Meho Kodro, Duško Bajević, ali i bivši izbornik Hrvatske Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo