Olić progovorio o mukama: 'Ponekad se osjećam baš kao invalid'

'Nekad je bolje, nekad je lošije, ali kontinuirano osjećam bol. Naročito ujutro, ponekad se osjećam baš kao invalid.

17.12.2012.
21:32
VOYO logo

Ivica Olić već mjesecima muku muči s tetivom desne noge zbog koje je propustio i dvoboj s Eintrachtom.

"Boli me već više od tri mjeseca. Nekad je bolje, nekad je lošije, ali kontinuirano osjećam bol. Naročito ujutro, ponekad se osjećam baš kao invalid. Imamo stanku od 12 dana nakon Kupa, još nisam odlučio što ću napraviti. Treba mi terapija, moram izliječiti tu tetivu, pa po svemu sudeći neću u Hrvatsku. Za ovu ozljedu treba mi plivanje, možda odem u toplije krajeve. Uglavnom, moram biti potpuno spreman za nastavak sezone", izjavio je Sportskim novostima Olić koji je za Wolfsburg odigrao 19 utakmica i zabio pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi sigurno više pogodaka da sam igrao u špici. Ali u ovoj formaciji igram daleko od gola, na terenu mi izgleda da je suparnički vratar kilometar daleko. Možda na proljeće dođe do promjene taktičke formacije", nada se Olić koji je progovorio i o suigraču Hrvoju Čali.

"On je u drugoj momčadi, ne trenira s nama pa ga rijetko viđam. Zapravo, on uopće ne igra utakmice, jer druga momčad Wolfsburga igra u četvrtoj ligi, gdje ne mogu igrati profesionalci. Dobro bi došao Dinamu, svi znamo da se radi o dobrom igraču koji ovdje nažalost ne dobiva priliku", smatra Ola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo