Oprezan pred kvalifikacije /

Ivica Olić uoči Andore: 'Svi vide samo pobjedu, zato su to najteže utakmice'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Prva utakmica protiv Andore je najvažnija'

10.10.2024.
18:04
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Gledamo isključivo na to kako uzeti šest bodova u posljednje dvije kvalifikacijske utakmice, izjavio je Ivica Olić, izbornik hrvatskih nogometaša do 21 godine, uoči susreta u Koprivnici protiv Andore U21.

Image
PROPUSTIO OKUPLJANJE /

Poznato zbog kojeg razloga Mateo Kovačić nije s reprezentacijom

Image
PROPUSTIO OKUPLJANJE /

Poznato zbog kojeg razloga Mateo Kovačić nije s reprezentacijom

Ispred Hrvatske U21 su posljednje dvije kvalifikacijske utakmice skupine G za odlazak na Europsko prvenstvo. Obje će se odigrati u Koprivnici, a mladi igrači Hrvatske će prvo dočekati vršnjake iz Andore. Ogled je na rasporedu u petak s početkom u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova prva utakmica protiv Andore je najvažnija jer s obzirom na to da je protivnik takvog renomea, svi vide samo pobjedu i to su najteže utakmice za igrače i za nas trenere da ih se pripremi i maksimalno motivira", rekao je izbornik Olić i naglasio što bi moglo biti najvažnije.

"U prvoj utakmici protiv Farskih Otoka smo vidjeli koliko je važno ući dobro u susret, da budeš u svakom duelu spreman, da na vrijeme zabiješ gol takvim suparnicima i da se ne podcijeni nikoga. Sav fokus u ova tri dana koji smo imali na treninzima jest da maksimalno kontrolirano i spremno uđemo u utakmicu i da uzmemo ta tri boda koja su nam ključna“, rekao je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska U21 je trenutačno treća na ljestvici sa 16 bodova. Ispred nje su Grčka U21 s bodom, ali i utakmicom više. Uvjerljivo prvi je Portugal U21 s 21 bodom. U posljednjem kvalifikacijskom ogledu, također u Koprivnici, Hrvatska U21 igra baš protiv Grčke.

"Cilj su uvijek tri boda i ići na pobjedu. Potrudit ćemo se maksimalno iskoristiti sve šanse. Mislim da će svima nama biti lakše jer igramo zadnja dva susreta na domaćem terenu, a i osjećamo da je sada momčad složnija i u većem zajedništvu nego prije. Mislim da će sve biti dobro", dodao je hrvatski U21 reprezentativac Ante Crnac.

POGLEDAJTE VIDEO: Bratići Sučići su hit: 'Čiji je gol bio ljepši? Vi ocijenite...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo