RIJEČKI TABOR / Bivši Vatreni za Net.hr otkrio može li riječka mladost s Pjacom do titule: 'Hajduk je trenutno ispred svih'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nekadašnji treći vratar hrvatske nogometne reprezentacije i bivši golman Rijeke, Ivan Vargić, komentirao je za Net.hr dramatično ispadanje Rijeke

1.9.2023.
14:44
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli izboriti nastup u natjecanju po skupinama Konferencijske lige, oni su u uzvratnom dvoboju posljednjeg 4. pretkola na Rujevici odigrali 1-1 s francuskim Lilleom nakon produžetka te tako nisu uspjeli nadoknaditi 1-2 poraz iz prve utakmice otprije tjedan dana.

Image
IZ STARE DAME /

Marko Pjaca se i službeno vratio u HNL: Klub je potvrdio potpis ugovora i najavio predstavljanje

Image
IZ STARE DAME /

Marko Pjaca se i službeno vratio u HNL: Klub je potvrdio potpis ugovora i najavio predstavljanje

Nekadašnji treći vratar hrvatske nogometne reprezentacije i bivši golman Rijeke, Ivan Vargić, trenutno brani za NK Krk u smiraju nogometne karijere, a u Lille je išao u sklopu riječke delegacije zajedno s bivšim suigračima Radomirom Đalovićem i Ivanom Močinićem. Rijeka je brzo skupila iskusne snage nakon odlaska Sergeja Jakirovića, na desetu obljetnicu pobjede nad Stuttgartom, ali nažalost se povijest nije ponovila. Vargić je u razgovoru za Net.hr pojasnio i zašto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lille je nažalost prošao dalje, Rijeka je odigrala pravu utakmicu, po svemu osim posjedu lopte su nadigrali Lille. To su i naplatili golom za 1:0, a u produžetku su presudili širina klupe i manjak sreće. Dilaver, Banda i Petrović su ozlijeđeni, a sigurno bi dobro došli riječkoj mladosti", priča nam i nastavlja:

"Adrian Liber, Silvio Ilinković, Ivan Smolčić, Veldin Hodža, Niko Galešić su baš ponikli u riječkoj nogometnoj školi i držali Lille do penala, nažalost primili su taj zgoditak i oprostili se na dostojanstven način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Može li Marko Pjaca pomoći riječkoj mladosti?

"On ima internacionalno iskustvo, igrao je na posudbama, skupio dosta nastupa i za njega i Rijeku je najvažnije da ostane zdrav."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znači li tako bombastično pojačanje i napad na titulu?

"Hajduk je imao najbolji start i trenutno je ispred svih, Osijek je tu na četiri boda, Rijeka je ispod, a Dinamo ima utakmicu manje. Mrtvi se zbrajaju u petom mjesecu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo