IVAN STRINIĆ NA PRISILNOM ODMORU PRIZNAO: / 'Zbog Zdravka Mamića sam ispaštao, on ne voli gubitke i gazi sve u korist Dinama'

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Strinić prisilno odmara već gotovo mjesec dana

17.9.2018.
23:34
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Gotovo mjesec dana je prošlo otkako je stopirana karijera lijevog beka hrvatske nogometne reprezentacije i Milana Ivana Strinića, sve nakon što klupski liječnici utvrdili da ima hipetrofiju srca.

"Čujte, boje se da na treningu ili utakmici ne padnem, onako pošteno zabrinut sam i ja, ali ne vjerujem, nikako ne vjerujem da će se tako nešto dogoditi. Pa prošao sam tolike preglede u karijeri, uglavnom detaljne, specijalističke, pa nikome nije palo na pamet da me zaustavi", priča Strinić za Sportske novosti dodajući i da je bio na još jedom pregledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uobičajena pojava'

Obavio ga je u specijaliziranoj klinici u Belgiji, kod liječnika svjetskog formata. Navodi se i da je dotični navijač Anderlechta koji je kazao:

"To s hipertrofijom sportaša uobičajena je pojava. Ako vam ne daju dozvolu u Milanu, dođite u Anderlecht i ja ću je potpisati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričao je Strinić za spomenuti izvor o svom nogometnom putu, kako je preko Le Mansa i Hrvatskog Dragovoljca stigao u Hajduk, a mogao i u Dinamo. Zanimljivo je opisao nešto vezano uz maksimirski klub...

Zahvala Lokici

"U Francusku sam otišao na nagovor nekih ljudi, onda sam se, opet na nagovor, vratio u Hrvatski dragovoljac i to je bio moj put spasa, trampolin za karijeru, da tako kažem. Umnogome je to zasluga Vjeke Lokice, trenera Dragovoljca, on je signalizirao ovima iz Hajduka… Baš sam se trebao naći s ljudima iz Dinama, konkretno sa Zdravkom Mamićem, kada me Lokica naputio u Split. Ja sam dijete Hajduka, nisam mogao odoljeti. Kasnije sam na neki način zbog toga i ispaštao, jer Mamić ne voli gubitke. On jednostavno gazi sve uz korist Dinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo