PA OTKUD SAD OVO? / Ivan Rakitić želi transfer u jedan od najbogatijih klubova svijeta: 'Ako im nedostaje vezni, mogu me sutra nazvati'

Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitić je u jednom periodu karijere bio nadomak transfera u taj klub

8.11.2021.
12:56
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, očito i dalje, barem malo, pati jer mu je svojevremeno propao veliki transfer u jedan od najbogatijih klubova svijeta, PSG. Iako se sada skrasio u "svojoj" Sevilli i jedan je od važnijih igrača andaluške momčadi, Ivan Rakitić je u jednom periodu karijere bio nadomak transfera u PSG.

Još dok je igrao za Barcelonu, PSG ga je silno htio dovesti čak dva ljeta zaradom, 2018. i 2019., ali oba puta Barcelona je ili tražila previše ili izmišljala neke bijesne kombinacije oko povratka Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitiću je PSG ostao, na neki način, nedosanjan san, a da bi tamo htio zaigrati svjedoče i njegove posljednje izjave za beIN Sports.

Image
Image

'Mogu me sutra nazvati'

"Ako PSG-u nedostaje neki veznjak, Nasser ili Leonardo mogu me nazvati sutra", izjavio je Rakitić, dakako kroz šalu, ali onda se uozbiljio i nahvalio Parižane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ono što je PSG napravio posljednjih nekoliko godina zaslužuje veliki respekt. Skidam kapu svima u klubu jer su narasli jako brzo, posebno jer su cijelo vrijeme pod velikim pritiskom. Volio bih da sam se priključio PSG-u, ali taj se transfer nije ostvario. Na kraju sam bio sretan što sam ostao u Barceloni", rekao je Rakitić, ali nije htio otkriti zašto se ranije u karijeri njegov transfer u PSG nisu ostvarili.

"Zbog čega se taj transfer nije dogodio? Pa bilo je više razloga, ali bio bih sretan da sam igrao u Parizu", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo