PA OTKUD SAD OVO? / Ivan Rakitić želi transfer u jedan od najbogatijih klubova svijeta: 'Ako im nedostaje vezni, mogu me sutra nazvati'

Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitić je u jednom periodu karijere bio nadomak transfera u taj klub

8.11.2021.
12:56
Profimedia
Play logo

Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, očito i dalje, barem malo, pati jer mu je svojevremeno propao veliki transfer u jedan od najbogatijih klubova svijeta, PSG. Iako se sada skrasio u "svojoj" Sevilli i jedan je od važnijih igrača andaluške momčadi, Ivan Rakitić je u jednom periodu karijere bio nadomak transfera u PSG.

Još dok je igrao za Barcelonu, PSG ga je silno htio dovesti čak dva ljeta zaradom, 2018. i 2019., ali oba puta Barcelona je ili tražila previše ili izmišljala neke bijesne kombinacije oko povratka Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitiću je PSG ostao, na neki način, nedosanjan san, a da bi tamo htio zaigrati svjedoče i njegove posljednje izjave za beIN Sports.

shimmer fallback
shimmer fallback

'Mogu me sutra nazvati'

"Ako PSG-u nedostaje neki veznjak, Nasser ili Leonardo mogu me nazvati sutra", izjavio je Rakitić, dakako kroz šalu, ali onda se uozbiljio i nahvalio Parižane.

Play logo

"Sve ono što je PSG napravio posljednjih nekoliko godina zaslužuje veliki respekt. Skidam kapu svima u klubu jer su narasli jako brzo, posebno jer su cijelo vrijeme pod velikim pritiskom. Volio bih da sam se priključio PSG-u, ali taj se transfer nije ostvario. Na kraju sam bio sretan što sam ostao u Barceloni", rekao je Rakitić, ali nije htio otkriti zašto se ranije u karijeri njegov transfer u PSG nisu ostvarili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog čega se taj transfer nije dogodio? Pa bilo je više razloga, ali bio bih sretan da sam igrao u Parizu", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo