UMIROVLJENI VATRENI / Ivan Rakitić slikao se s Livajom i dresom Hajduka, navijači Hajduka poručili mu samo jedno

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na utakmici je bio, između ostalih, i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, kojem je predsjednik HNS-a Marijan Kustić uručio dres s brojem 106

15.11.2021.
10:12
Sanjin Strukic/PIXSELL
Play logo

Hrvatska nogometna reprezentacija uspjela je u utakmici s Rusijom na Poljudu pobjedom izboriti izravno prvo mjesto u skupini i plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Jedini pogodak na utakmici zabio je ruski branič Kudrjašov, na njegovu žalost i na radost prepunog Poljuda pogodio je vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUDI VIDA /

Genijalni Vatreni slavonski bečar imao šou: On je apsolutni car

Image
LUDI VIDA /

Genijalni Vatreni slavonski bečar imao šou: On je apsolutni car

Vrime je?

Na utakmici je bio, između ostalih, i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, kojem je predsjednik HNS-a Marijan Kustić uručio dres s brojem 106, koliki je njegov broj nastupa za Hrvatsku. Rakitić je nedavno izjavio da je na raspolaganju izborniku ako mu zatreba, no nekako nam se čini da taj film nećemo gledati.

No nakon utakmice objavljena je fotografija na kojoj je Rakitić s Markom Livajom i svojim kumom, a na slici je i Hajdukov dres s Rakitićevim imenom. Navijači Hajduka na društvenim mrežama imaju za Rakitića samo jednu poruku, a to je: "Rakitiću, vrime je".

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo