Evo što je rekao Rakitić nakon poteza koji je oduševio svijet

Najbolju sezonu u karijeri hrvatski je nogometaš Ivan Rakitić u srijedu začinio potezom koji je preplavio svjetske medije.

27.3.2014.
11:02
VOYO logo

Sevilla je u 30. kolu španjolskog prvenstva na svome Sanchez-Pizjuanu svladala Real Madrid s 2-1, a trenutak odluke se dogodio u 72. minuti kada je Rakitić spektakularno petom prebacio loptu preko glave Pepea i potom asistirao Carlosu Bacci za pobjednički pogodak. Bila mu je to 12. asistencija ove sezone u Primeri, a na kontu ima i 11 golova.

Nakon utakmice 26-godišnji veznjak, kao i obično, nije htio gurati sebe u prvi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo dobru utakmicu. Znali smo da je Realu trebala pobjeda, ali mi smo samo htjeli uživati u situaciji u kojoj se nalazimo. Sada moramo nastaviti igrati na isti način. Svi dajemo svoj maksimum i zaslužili smo ovu pobjedu jer mislim da radimo impresivan posao", rekao je Rakitić.

//rutube.ru/video/embed/6886871

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je na petom mjestu sa šest bodova manje od Athletic Bilbaa koji drži poziciju koja vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Imaju li Andalužani šanse u preostalih osam kola doći i do plasmana u najelitnije kontinentalno natjecanje?

"Mislimo isključivo na iduće kolo i gostovanje kod Celte. O drugim stvarima ne treba pričati. Uživajmo, popijmo pivo u čast ove pobjede i razmišljajmo samo o Celti i nastavku ovakvog rada", zaključio je kapetan Seville nakon šeste uzastopne ligaške pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti imao je prije svega četiri dana idealnu situaciju. Tri boda prednosti ispred Atletica, četiri ispred Barcelone i domaću utakmicu protiv Katalonaca. Međutim nakon dva uzastopna poraza naslov je iznimno, iznimno daleko. No, Ancelotti je i dalje pozitivan.

"Moramo razmišljati u smjeru da i dalje možemo osvojiti naslov prvaka. Udaljeni smo na jednu pobjedu od Atletica i Barcelone. Sve je moguće", rekao je Ancelotti, koji je bio razočaran dvama primljenim pogocima iz kontranapada u posljednjoj utakmici protiv Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom smo poluvremenu bili loši, a dva smo pogotka primili nakon kontranapada. Nedostajalo je više ravnoteže u našoj igri. Bili smo previše orijentirani na napada, te smo često zaboravljali na obranu", zaključio je Talijan.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo