Vatreni pred utakmicom zivota: 'Moramo vratiti trofej kuci'

U Sevilli svi ovih dana zive s razmisljanjem na sljedecu srijedu kada ce u Torinu odigrati finale Europa lige protiv Benfice.

8.5.2014.
12:54
VOYO logo

Uzbudenje osjeca i kapetan Ivan Rakitic koji se nada da ce za manje od tjedan dana prvi podici pobjednicki pehar.

"Odigrao sam puno velikih utakmica, ali u ovoj cu uzivati. Osvojio sam Njemacki kup sa Schalkeom, ali ovo je drugacije jer smo na pragu osvajanja medunarodnog trofeja", rekao je hrvatski nogometas na otvorenom medijskom danu u Sevilli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Andaluzani u posljednje vrijeme upisali nekoliko slabijih rezultata (poraz od Athletica i remi protiv Villarreala u Primeri, poraz u uzvratu polufinala Europa lige od Valencije), Rakitica to ne zabrinjava.

"To je normalno jer je sezona duga. No, u odnosu na pocetak sezone, napredovali smo kao momcad, igramo na visokoj razini i suparnici u utakmice protiv nas ulaze sa strahom i postovanjem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Sevillin klupski radio 26-godisnji veznjak je dodao:

"Moramo vratiti trofej kuci, ovdje mu je mjesto. Na nama je da odigramo najbolju utakmicu nasih zivota, da izvucemo svu snagu koja nam je ostala i donesemo srecu navijacima. Kad sam dolazio ovdje, zelio sam velike stvari i sada se taj dan napokon priblizio. Zelja svih ljudi u klubu i nasih navijaca je ogromna i uz postovanje prema svim suparnicima, nitko ne zivi za taj trofej poput nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo