Vatreni otkrio svoju istinu o incidentu!

Nakon što su španjolski mediji objavili da se Ivan Rakitić u četvrtak na treningu Seville potukao sa suigračem Deividom, javio se i hrvatski reprezentativac koji je iznio svoju stranu priče.

5.5.2012.
11:36
VOYO logo

Rakitić tvrdi da do nikakve tučnjave nije došlo, nego da je iziritiran ponašanjem Deivida odlučio mladom suigraču objasniti neke stvari.

"Iznenadio sam se kad sam pročitao da sam se potukao s njim. Do fizičkog udaranja nije došlo, samo sam mu se unio u lice da mu pobliže objasnim neke stvari. Zapravo to je ono što sam kazao; nije mi odgovaralo kako se ponašao. Mladi moraju raditi i respektirati hijerarhiju. Kasnije mi se ispričao. Dečko je, kao i neki drugi previše opušten. Dugo se to već događa, jednom je netko morao reagirati. Trener me podržao", izjavio je Rakitić za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenirao je kao da mu se ne trenira i stalno nešto gunđao, dobacivao. To ne možeš sa 20 godina. Trebaš šutjeti i raditi. To će se promijeniti. Cijela ekipa pati zbog toga. Suigrači trebaju poštivati jedan drugoga", izjavio je hrvatski reprezentativac.

Više o temi: cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo