Vatreni objasnio zašto želi pobjeći iz svog kluba

'Uz ovakvu minutažu ne znam kako mogu napredovati. Prvo trebam gledati sebe, zatim i reprezentaciju. Ako ne igram u klubu ne zaslužujem niti mjesto u reprezentaciji u prvih 11.

14.11.2012.
8:40
VOYO logo

Ivan Perišić javno je iskazao nezadovoljstvo svojim statusom u Borussiji i sve je izvjesnije da bi u zimskom prijelaznom roku mogao promijeniti radnu sredinu.

"Svi se rotiraju u momčadi samo ja ostajem po strani. Moram biti do kraja profesionalac, izdržati još ovih mjesec dana do završetka polusezone i onda razmotriti najbolju situaciju. Ako ne u Borussiji, ima drugih klubova", izjavio je Perišić Sportskim novostima i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim biti maksimalno strpljiv do prosinca, zatim ozbiljno popričati s njima. Uz ovakvu minutažu ne znam kako mogu napredovati. Prvo trebam gledati sebe, zatim i reprezentaciju; ako ne igram u klubu ne zaslužujem niti mjesto u reprezentaciji u prvih 11. Moram pokušati negdje gdje ću igrati i postati još bolji. Nakon što zabijem gol započnem sljedeću utakmicu, ukoliko to ne ponovim odmah letim van. Nisam dobio kredit kod trenera, a nemam što tražiti objašnjenje. On je faca broj 1 u Njemačkoj, ispred svih ljudi iz Bayerna, ja sam mali kotačić u tome svemu", tvrdi Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo