Nakon potpisa / Ivan Leko: 'Znao sam da će doći trenutak kad ću postati trener Hajduka'

Image

Ivan Leko obratio se navijačima nakon potpisa za Hajduk

31.12.2022.
18:51
VOYO logo

Ivan Leko novi je trener Hajduka! Četrdesetčetverogodišnji splitski stručnjak je sa zadnjim danom 2022. godine s Klubom dogovorio suradnju do ljeta 2025. godine te će početkom siječnja 2023. godine preuzeti klupu Bijelih. Prvi službeni dvoboj nekadašnjeg legendarnog i trofejnog kapetana Bijelih očekuje u prvenstvenom ogledu sa Šibenikom koji se igra 22. siječnja na Poljudu. Leko se u matični klub vraća nakon više od 17 godina i osvojenog naslova prvaka kao igrač s Bijelima u sezoni 2004./2005.

"Ovaj trenutak je baš poseban, emocionalan. Krenuo sam u nogomet u Hajduku, znao sam da će doći taj dan kada ću postati trener Hajduka. Jako sam sretan i puno se veselim, nadam se da nas čeka puno lijepih stvari. Puno je stvari koje se mogu napraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica je da je Hajduk u posljednje dvije godine napravio ogroman napredak u svemu. Od prvog dana ćemo naglasak staviti na energiji, emociji i strasti i sve što budemo radili od danas pa nadalje bit će s tim naglaskom. Nadam se da će naši navijači uživati kada budu gledali naše utakmice", prve su riječi Ivana Leke kao trenera Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo