IVAN KOS SE POVLAČI IZ JAVNOG ŽIVOTA: / Danas će se u Zagrebu održati važan sastanak na kojem će biti i delegacija Hajduka

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivan Kos se povlači iz javnog života

4.5.2018.
10:35
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U petak je u Zagrebu zakazan sastanak sudionika finala Kupa Hrvatske a, vjerovali ili ne, na sastanak dolazi i delegacija Hajduka. Cilj splitskog dolaska u HNS je bolja organizacija finalne utakmice i obveza je prisustvovati takvom sastanku.

Splićane će predstavljati peteročlana delegacija, ali među njima neće biti Ivan Kos, predsjednik u odlasku, piše Slobodna Dalmacija koja, nadalje, u svom tekstu piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislili smo da će Kos odraditi još i to, ali očito je da se Kos – dok mu u klubu traže nasljednika – sasvim povlači iz 'javnog života'. Ima pravo potpisa da ne pate 'tekuće stvari', nominalno je još u sedlu, ali... nije bio na utakmici “bijelih” u Koprivnici što mu je valjda prvi izostanak još otkako je izabran prije točno dvije godine, a evo ni danas nije najavljen za razgovore oko finala Kupa", ističe Slobodna Dalmacija.

BIVŠI IGRAČ I TRENER HAJDUKA ZA NET.HR: ‘Ma gledajte, već je to viđeno dosta puta, povijest se opet ponovila’

Ivan Kos dogovorio je sporazumni raskid s Hajdukom zbog "kupovanja naklonosti sudaca", kako su navijači stigmatizirali Kosov "grijeh". Dogodilo se to nakon poraza od Dinama na Poljudu 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo