IVAN JURIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA: / Hrvatski stručnjak u Seriji A proživljava isto što i Slaven Bilić u Premier ligi

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

U zoni ispadanja iz talijanskog nogometnog prvenstva, sa samo šest osvojenih bodova iz jedanaest odigranih utakmica nalazi se Genoa, klub čije igrače vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

30.10.2017.
13:17
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Massimo Oddo i Davide Ballardini imena su koja se najčešće spominju u kontekstu preuzimanja Genoine klupe, jasno, napusti li ju Jurić, odnosno bude s nje otjeran kao što je i bio prošle sezone 19. veljače prije no što je vraćen niti dva mjeseca kasnije, 10. travnja.

Jurićeva povezinica sa klubom koji domaće utakmice igra na stadionu Luigi Ferraris seže mnogo dublje i dalje od datuma dogovorene suradnje. Ugovorno je Jurić s klubom, u kojem je proveo i igračke dane, vezan do lipnja 2019. no niz loših rezultata, a tu svakako ulazi i poraz od dojučerašnjeg drugoligaša SPAL-a u nedjeljnoj utakmici, tu vezu dovode u pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni portal Football Italia prenosi pisanja talijanskih medija prema kojima je Jurićeva pozicija sigurna tek do subotnjeg gradskog derbija Sampdorije. U ranijim satima dana hrvatski stručnjak i vodstvo kluba održali su sastanak na kojem je donesena takva odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo ih je koji su očekivali da će Jurić biti smijenjen već danas, no ukazana mu je još jedna prilika. Doduše, nimalo laka. U gradski derbi Sampdoria, šestoplasirana momčad prvenstva, ulazi sa šest pobjeda, dva remija i tek dva poraza u deset odigranih kola.

Priča koja tako neodoljivo podsjeća na onu iz Premier lige sa Slavenom Bilićem i West Hamom i dalje traje. Teško je reći koliko će još i trajati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo