ITALIJA SE POKLONILA SUPER REBIĆU: / 'Ante zna bolje od Zlatana kojem to nikad nije uspjelo, all round je igrač, bilo je to razvaljivanje'

Image
Foto: Profimedia

Talijani se dive atomskoj predstavi srebrnog Vatrenog

13.5.2021.
7:00
Profimedia
VOYO logo

Fantastični hrvatski reprezentativac Ante Rebić jučer je utakmici talijanskog prvenstva oduševio na gostovanju kod Torina. Rossoneri su domaćinima utrpali sedam komada bez da su ijedan primili, a sjajnu utakmicu na poziciji centralnog napadača umjesto Zlatana Ibrahimovića odigrao je Rebić i briljirao. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo u utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio 11 golova uz 9 asistencija

Srebrni Vatreni se baš raspištoljio u drugom dijelu utakmice. Najprije je u 62. minuti u kontri asistirao Theu Hernandezu za pogodak za 4:0, a onda se i on malo odlučio zabijati, pa je u 12 minuta zabio tri gola. Više o tome pročitajte - OVDJE.

Rebić je ove sezone na 11 golova uz 9 asistencija u svim natjecanjima za Milan. Ugledna talijanska La Gazzeta Dello Sport u svom izvještaju donosi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Milan protutnjao Torinom na pogon super Rebića'

"Milan je protutnjao Torinom na pogon super Rebića. Bilo je to razvaljivanje bez Zlatana Ibrahimovića. Rebić je sudjelovao u festivalu golova - i to vrlo dobro - lažna devetka ima sposobnost glumiti finoću i mudrost napadačkog veznjaka ili, ovisno o potrebi, snagom koja ide u prilog momčadi. Rebić je odigrao dobro i u obrani i u napadu, on je all-round igrač", stoji u tekstu.

Calciomercato ističe kako je to bilo prelagano i previše od Milana protiv sramotnog Torina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rebić zna bolje od Ibre i Liga prvaka je sad bliže'

"Rebić zna bolje od Ibre i Liga prvaka je sad bliže. Pioli više ne može računati na Ibrahimovića, koji je prvenstvo rano završio zbog novih fizičkih problema, ali uvijek može računati na ostale u momčadi. Nema redovitih napadača, jer je Mandžukić još uvijek na klupi, pa se Rebić mora prilagoditi zauzimanju Ibrahimovićevog mjesta, uzdižući se u drugom dijelu hat-trickom koji Šveđaninu nikad nije uspio", stoji u tekstu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo