Hrvat otkrio zašto je potjeran s terena: 'Pitao sam jesmo li premali'

Lošu večer imao je hrvatski stručnjak Nenad Bjelica. Njegova Austria Beč je u 3. kolu Lige prvaka kod kuće poražena od Atletico Madrida s 3:0, a on sam je završio na tribini…

23.10.2013.
9:05
VOYO logo

Naš se trener zbog prigovora sucu nije vratio sa svojim nogometašima iz svlačionice, nego je drugo poluvrijeme morao pratiti s tribine.

"Pitao sam suca na poluvremenu jesmo li premali za ovu utakmicu. To je bilo dovoljno da me isključi. Rekao mi je da u drugom poluvremenu ne smijem sjediti na klupi", objasnio je 42-godišnji stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O samoj utakmici u kojoj njegova momčad nije imala praktički nikakvih izgleda je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo bili dobri u duelima u prvih 20 minuta. Davali smo Atleticovim igračima previše prostora. U nekim smo trenucima igrali s previše respekta. No, teško je igrati protiv Atletica, bolji je od nas, a razlika u vrijednosti igrača je 200 milijuna eura. Nemaju igrača koji je reprezentativac, a da vrijedi manje od 10 milijuna eura. Teško je igrati protiv takve momčadi."

http://www.dailymotion.com/embed/video/x16ao6x

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Chelseaja su i drugi put ove sezone, kad je Liga prvaka u pitanju, slavili na gostujućem terenu, a nakon velike pobjede 3:0 briljirao je njihov trener Jose Mourinho.

Poslije Bukurešta i Steaue, ovog je utorka momčad Josea Mourinha slavila kod Schalkea s uvjerljivih 3:0, te je time zasjela i na prvo mjesto svoje skupine sa šest bodova. Vrlo brzo je Chelsea ispravio kiks na premijeri, kad je dopustio da mu Basel otme tri boda sa Stamford Bridgea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo smeće pred sobom, smeće stvoreno porazom u prvom kolu protiv Basela. I počistili smo ga. Napravili smo sve na savršen način. Dobili smo dvije utakmice u gostima, uzeli šest bodova i sada imamo čistu situaciju pred sobom", rekao je trener Chelseaja Mourinho nakon slavlja koje su pogocima donijeli Fernando Torres (dva) i Eden Hazard (jedan).

"Ispred nas su dvije domaće utakmice. Imamo idealnu priliku izboriti prolaz i ne samo to, nego biti i prvi na ljestvici. Tako posao rade prave momčadi", ustvrdio je Mourinho, čija momčad igra sve bolje kako odmiče sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo