Isfrustrirani Vatreni odlučio uzeti stvari u svoje ruke i postavio ultimatum!

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić očito je odlučio stati na kraj svom lošem statusu u Fiorentini.

31.7.2014.
20:07
VOYO logo

"Na pripremama sam u Firenzi, Aquilani i ja radimo po posebnom programu s trojicom pomoćnih trenera, uskoro nam se priključuje i Kolumbijac Cuadrado. U Italiji sam već desetak dana", kazao je Rebić za Sportske novosti.

Kako ne želi više čekati, Rebić je odlučio povući potez koji bi po njemu trebao riješiti njegov igrački status. Radi se o svojevrsnom ultimatumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad je u Južnoj Americi, strpjet ću se do 4. kolovoza kad se vraćaju, a onda ću vidjeti što kaže trener. Reći ću mu samo jedno - želim igrati! U Fiorentini ili negdje drugdje. Ukoliko me vidi u ozbiljnim kombinacijama odlično, ako ne neka me pošalje na posudbu. Drago mi je da me navijači Hrvatske stavljaju u početnu postavu, godi kad znaš da nacija cijeni tvoje vrline, jasna su mi očekivanja da dajem sve više u reprezentaciji, a za to treba imati kontinuitet minuta u klubu. Jedino igranjem mogu napredovati i graditi karijeru. Potrudit ću se opravdati najave da ću biti jedan od nositelja igre".

//www.youtube.com/embed/aHkWeHg9YUo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mu bitno gdje će igrati, je li to Fiorentina ili Parma s kojom ga mediji povezuju posljednjih dana. On želi samo - igrati!

Ako bi Fiorentina prodala Cuadrada koji je prema posljednjim informacijama na meti Manchester Uniteda, to bi otvorilo prostor Rebiću u momčadi. Iako, Rebić ima kvalitetu da se izbori za minutažu i pokraj Cuadrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada, pravu priliku u Italiji još nije dobio. U brojkama to izgleda ovako: U Serie A je odigrao 96 minuta u četiri utakmice, zabio jedan gol Torinu u posljednjem kolu, u Kupu Italije ima 63 minute i pogodak Chievu. A za polovicu utakmica je bio na listi ozljeđenih igrača. Nije baš idealna situacija niti sad.

"Svaki dan nakon treninga idem na terapije koljena. U njemu je nekakva upala, vjerujem da neće potrajati, odnosno da ću vrlo brzo biti posve fit. Od devet natjecateljskih mjeseci kako sam stigao u Italiju, šest sam bio ozlijeđen. Posebno dugo zbog upale zgloba kod prsta na nozi. Bitno mi je da me zdravstveni problemi ostave na miru, to bi mi puno pomoglo. Samo da odigram pola godine u komadu, bilo bi sjajno. Lako se ozljeđujem, svaka me glupost izbaci s treninga, a nije jednostavno vratiti se u ritam nakon stanke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo