'Nikada nisam mislila da se ovako nešto može dogoditi!'

Irski navijači su poznati po svojoj druželjubivosti i gostoljubivosti, no gestom koju su iskazali prema austrijskim navijačima opet su uspjeli zadiviti navijački svijet.

27.3.2013.
11:53
VOYO logo

Stefan Madlener (22) i Valeria Lampert (21) su uoči utakmice između Irske i Austrije (2:2) opljačkani na ulicama Dublina te su ostali bez svojih novčanika u kojima su imali novac, kreditne kartice, vozačke dozvole, ali i ulaznice za utakmicu.

Vijest o nesreći koja je zadesila goste brzo se proširila po Facebooku i Twitteru, a Irci su se brzo organizirali i pomogli gostujućim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadoknadili su im svotu novaca bez koje su ostali (višak su donirali u humanitarne svrhe), kupili im ulaznice za utakmicu i još odveli na nekoliko piva prije susreta kako bi se što prije oporavili od neugodnog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dali su nam novac i kupili nove ulaznice za utakmicu! Nevjerojatno! Kakav divan narod! Zaista smo ostali iznenađeni, nikada nisam mislila da se ovako nešto može dogoditi", izjavila je oduševljena Austrijanka koja je s dečkom odlučila putovati baš na utakmicu s Irskom jer ih je zelena vojska navijača zadivila na prošlom EURU.

Što reći osim - svaka vam čast Irci!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo